Solskjaer: Rendeznünk kell a sorainkat

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer elismerte, hogy a taktikai felállásban változásokat kell eszközölnie a szerdai, Atalanta elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre.


A menedzser elárulta, hogy a nemzetközi szünet alatt sok munkát fektettek a jelenlegi rendszer egyensúlyának megteremtésébe, ennek okán nem túl boldog a szombati Leicester elleni 4-2-es vereséget követően, ami véget vetett a 29 meccses veretlen idegenbeli sorozatnak a bajnokságban.

 

Annak ellenére, hogy Edinson Cavanit és Anthony Martialt leszámítva rengeteg támadó tehetség állt rendelkezésére a King Power Stadionban, egyértelmű, hogy a védelem megszervezése nagy fejtörést okozott Ole számára.

 

"Vissza kell érned" - nyilatkozta Stewart Gardnernek, a klubmédia riporterének. "Tudni kell megfelelően reagálni a helyzetekre. A válogatott szünetben volt is időnk áttekinteni a dolgokat."

 

"Mindenki távol volt és meglehet, hogy magabiztosan tértek vissza, mert megfelelően teljesítettek a válogatott csapataikban. De most az látszik, hogy rendeznünk kell a sorainkat."

 

"Még öt mérkőzésünk lesz a következő szünetig és össze kell tartanunk. Nincs más lehetőség. Nem veszíthetjük el a koncentrációt, bíznunk kell magunkban, a csapattársainkban és biztosnak kell lennünk abban, hogy szerdára készen fogunk állni, mert ismét nehéz mérkőzés vár ránk."

 

Egy külön interjúban a BBC-vel Ole felfedte, lehet, hogy valamit változtatnia kell a taktikai felálláson a csalódást keltő Premier League szünet utáni kezdést követően.

 

 

"A válogatott szünet után volt időnk kielemezni, hogy mi romlott el mostanában" - mondta. "Meg kell vizsgálnunk az egész felállást és a csapat egyensúlyát, talán valamit hozzá kell adnunk. A formánk nem a legjobb mostanában, túl sok pontot vesztettünk és ennek az okát meg kell találnunk."

 

"Lehet, hogy változtatnunk kell. Nem tudom még mire lenne szükségünk, vagy, hogy  egyáltalán mi a gond?"

 

Szerdán az Atalanta ellen játszik a csapat az Old Trafford közönsége előtt, ez pedig lehetőséget biztosít számukra, hogy lelket öntsenek magukba és ott folytassák a Bajnokok Ligájában, ahol a Villarreal ellen abbahagyták, miután drámai körülmények között sikerült nyerniük az F csoportbeli legutóbbi meccsükön.

 

"Minden mérkőzés egyaránt fontos a bajnokságban és a Bajnokok Ligája is és ezek igen nehéz meccsek" - tette hozzá. "Nagy meccsek ezek mind. A Leicester elleni vendégszereplés nagy teszt volt, ahogy otthon az Atalanta is az lesz. Szóval le kell porolnunk magunkat, meg kell győződnünk arról, hogy tiszta fejjel vágunk bele a meccsbe, mindenki nézzen bele a tükörbe. Én belenéztem és gondoskodni fogok arról, hogy újra formába lendüljünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!