Solskjaer edzői stábját élteti

Ole Gunnar Solskjaer maximálisan támogatja a Manchester United edzői stábját és hisz abban, ők a legmegfelelőbb emberek arra, hogy segítsék a csapat fejlődését.


A szerdai, Atalanta elleni Bajnokok Ligája mérkőzés előtti sajtótájékoztatón a menedzser megválaszolt néhány kérdést a szombati csalódástkeltő 4-2-es Leicester City elleni mérkőzést követően. 

 

Arra a kérdésre, hogy szerinte megérdemelt volt-e az edzőket ért támadás a közelmúltban Solskjaer félreérthetetlen választ adott. 

 

"Minden csapatnak adódnak hullámvölgyei, mi most kifogtunk egyet" - magyarázta. "A formánk nem a legjobb, tudjuk ezt. Tudjuk, hogy fejlődnünk kell. Minden csapat átmegy ezen egyszer egy évben. Átmentünk már ezen korábban is és erősebben jöttünk ki belőle."

 

"Mint, ahogy már többször is elmondtam, az edzői stáb, akikkel együtt dolgozom, abszolút lenyűgöző. Figyelnek a részletekre, az általuk kialakított programokra és a felkészülésekre."

 

 

"Nem hiszem, hogy kívánhatnék megfelelőbb stábot."

 

Ole dicsérte a személyzet kollektív munkáját és azt mondta, hogy akár nyernek, akár veszítenek az edzők, a játékosok és ő maga is össze fognak tartani. 

 

"Ők jó emberek, ízik-vérig Man United csapattagok egy közös céllal, hogy fejlődjenek, mint csapat és segítsenek a játékosoknak, segítsenek a csapatnak naggyá nőni" - tette hozzá. 

 

"Természetesen, együtt megyünk át nehéz időszakokon. Csapatként beszéltünk arról, hogy mit kell tennünk és remélhetőleg holnap meglesz ennek a gyümölcse."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Atalanta

Bajnokok Ligája, 3. csoportkör

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!