Tűzriadók zavarták meg az Atalanta csapatának nyugalmát

Az Atalanta játékosainak álmát a hírek szerint 6 alkalommal zavarta meg a tűzriasztó a csapat szállodájában a Manchester United elleni Bajnokok Ligája találkozót megelőző éjszaka során.


A vendégek középpályásának, Ruslan Malinovskiynak a felesége az Instagramon fejezte ki nemtetszését azzal kapcsolatban, hogy a Vörös Ördögök elleni mérkőzést megelőző éjszaka több alkalommal is megszólalt a tűzriasztó a csapat szállodájában, amiről a hölgy egyenesen azt írta, hogy szándékosan történt.

 

A szálloda egyik vendége azt állította, hogy a riasztásokat szerdán, a hajnali órákban, 4:51-kor, 5:00-kor, 5:36-kor, 6:11-kor, 6:31-kor és 7:13-kor lehetett hallani a The Edwardian Manchester Hotelben, amelyben Gian Piero Gasperini és csapata tartózkodott. 

 

A posztot író hölgy azzal vádolta meg a közösségi médiában a helyieket, hogy szándékosan indították be a riasztókat annak érdekében, hogy befolyásolják a játékosok felkészülését a mérkőzésre, sőt, utalt arra is, hogy az Atalanta szurkolói még viszonozhatják a gesztus, mivel a Vörös Ördögök is utaznak még Olaszországba a bergamói csapathoz vendégként a jövő hónapban.

 

 

"Pokoli éjszaka Manchesterben. A szállodában a tűzjelző 5 alkalommal kapcsolt be teljes hangerővel. Pont azután történt, hogy a csapat megérkezett és csak éjszaka. Szerintetek véletlen? Szerintem nem. A helyi lakosok ilyen 'meleg fogadtatása' miatt elszomorodik a szív."

 

"Remélem, hogy az Atalanta szurkolói támogatni fogják a csapatot és majd a hazai meccsükön ugyan ez történik véletlen az olasz szállodában."

 

A Serie A-ban szereplő klub egy Villarreal elleni 2-2-es döntetlent és egy Young Boys elleni győzelmet követően érkezik az Old Traffordra úgy, hogy jelen pillanatban az F csoport élén állnak, míg az aktuális házigazdák a 3. helyen tanyáznak. 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Atalanta

Bajnokok Ligája, 3. csoportkör

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!