Evra: Nem veszthetem el a döntõt

Patrice Evra elmondta, "nem szabad" elbuknia még egyszer Európa legrangosabb trófeájának kapujában, mely sorscsapásként érné õt.


A bal bekk részese volt a moszkvai finálénak 2008-ban, ahol a United a hosszabbítás után tizenegyes-párbajban múlta felül szigetországi riválisát, a Chelsea-t.

 

Azonban 12 hónappal a mámorító BL gyõzelem után Evra ismét döntõt játszhatott, ezúttal a Barcelona ellen. A katalánok akkor 2-0-ra múlták felül a Unitedet és Patrice ezt megelõzõen még a Monaco játékosaként is hasonlóan rossz élmény részese volt, amikor is a 2004-es döntõben a Mourinho által dirigált Porto ellen állt a vesztes oldalon.

 

Evra jelenleg újabb Bajnokok Ligája döntõjére készülhet és eltökélt szándéka, hogy gyõzelemhez segíthesse a Manchester United gárdáját a Wembleyben.

 

"Nem veszthetek el még egy Bajnokok Ligája döntõt" – mondta Evra.

 

"Ha négy döntõnek is részese lehetek és csupán egyetlen egy alkalommal részesülhetek a dicsõségben, akkor nehéz lenne újra Bajnokok Ligája mérkõzésen játszani. Talán megkérném a menedzsert, hogy többet ne is játszasson Európában!"

 

"Meg kell nyernem a mostani döntõt. Fontos, hogy a csúcson tartsuk a Manchester Unitedet."

 

 

A 30 éves játékos idén már részt vállalt egy fontos sikerben, a Vörös Ördögök történelmi, 19. bajnoki címében, azonban úgy véli, Európa legrangosabb sorozata egy másik szint.

 

"A Bajnokok Ligája megnyerése a legnagyobb elismerés, ez a legnagyobb trófea" – mondta. "Nincs olyan ember a világon, aki ne akarná megnyerni."

 

"Természetesen a Premier League megnyerése is nagyon fontos. A végén gyõztesnek lenni nagyon nehéz dolog és nagyon büszkévé tesz, hogy már négy alkalommal is sikerült nekem. Azonban a Bajnokok Ligája valami más."

 

"Egy esti Bajnokok Ligája mérkõzés varázslatos és még mindig emlékszem, milyen érzés volt, amikor megnyertük."

 

"De veszíteni egy nagyon rossz érzés. Nem akarom, hogy újra megtörténjen.”

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!