Ole haditerve a következő mérkőzésekre

Ole Gunnar Solskjaer várja a Vörös Ördögök soron következő 3 mérkőzését, melyek lehetőséget kínálnak a csapat számára, hogy javítsák a hibákat és visszatérjenek a győzelmekkel teli helyes útra.


A norvég menedzser elismerte, hogy a Liverpool elleni 5-0-s vereség személyes mélypont volt, de meg van győződve arról, hogy jó úton járnak és a talpraállás már most szombaton, a Tottenham elleni mérkőzésen elkezdődik.

 

A Vörös Ördögök szombaton Londonba látogatnak, majd repülőre ülnek és meg sem állnak Olaszországig, ahol megmérkőznek az Atalanta csapatával a Bajnokok Ligája F csoportjának soron következő találkozóján. A United a csoport élén áll, miután a múlt héten 3-2-re legyőzték a bargamóiakat az Old Traffordon. 

 

November 6-án ismét az Old Trafford ad otthont bajnoki találkozónak, melyet a zajos szomszédok, a Manchester City ellen vívnak majd meg a norvég fiai. A Liverpool elleni kudarcot követően Solskjaer úgy véli, hogy csak egy mód van arra, hogy a csapat előtt álló találkozókat megvívják.

 

 

"Hétvégén a Tottenham ellen játszunk idegenben, majd a Bajnokok Ligájában utazunk az Atalantahoz. Ezek után pedig a City érkezik az Old Traffordra és nekünk előre kell tekintenünk ezeken az összecsapásokon" - mondta Ole, aki ragaszkodott ahhoz, hogy a javítást a mentális állapot helyrehozásával kell kezdeniük.

 

"Rendeznünk kell a lelkiállapotunkat és gondoskodnunk kell arról, hogy a következő edzéseken, mérkőzéseken a megfelelő felkészültséggel álljunk ki az ellenfeleink ellen. A Manchester Unitednek mindig is voltak nehéz időszakaié és mindig képes volt ezeket leküzdeni és képes volt megfelelni a kihívásoknak."

 

"Az előző idényben második helyen zártunk, ezt a szezont pedig rosszul kezdtük. Ezeket a dolgokat is át kell élni és utána elkezdeni feljavítani a teljesítményt, hozni az eredményeket és tiszta lappal nekimenni az előttünk álló kihívásoknak. Meglátjuk majd, hogy ez hova visz minket a szezon végén."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!