Csapathírek a Tottenham meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer friss hírekkel szolgált a Manchester United keretével kapcsolatban a szombati, Tottenham Hotspur elleni idegenbeli látogatásukat megelőzően.


A Vörös Ördögök kezdőjében nem volt változtatás a múlt hétvégi, Liverpool elleni rangadóra, de a carringtoni edzőkomplexumban a héten elvégzett nagy csoportos edzéseknek köszönhetően a norvég menedzser számtalan személycserét eszközölhet kezdőcsapatában a következő kihívásukra.

 

Raphael Varane személyében egy játékos visszatérhet, ugyanis egészséges azt követően, hogy a válogatott szünet óta lejátszott három tétmérkőzést sérülés miatt kénytelen volt kihagyni. 

 

A nyáron a Real Madridtól igazolt 28 éves játékos a francia válogatott Spanyolország elleni UEFA Nemzetek Ligája döntőjén szenvedett lágyék sérülést, de mostanra már maga mögött hagyta problémáját.

 

 

Honfitársa, Anthony Martial is újra számításba vehető, miután az elmúlt hetek során újra visszanyerte régi erőnléti állapotát.

 

Tulajdonképpen a csapat egyetlen hiányzója a szombati vendégjáték során csak Paul Pogba lesz, aki eltiltását tölti majd.

 

A csapat 6-osát a Liverpool elleni vereség második félidejében állították ki egy Naby Keita-val szembeni szabálytalanság miatt és három meccses eltiltást kapott.

 

Ennek értelmében a Manchester City és a Watford elleni találkozókat is kihagyja majd.

 

"Természetesen Paul eltiltott, de ezt leszámítva egy teljesen egészséges kerettel készülhettünk" - kezdte Solskjaer újságíróknak.

 

"Nagyon fura olyan helyzetben lenni, hogy 25 mezőnyjátékossal és 5 kapussal készülhetünk. 30 fő vett részt edzésen a héten és mindannyian egészségesek." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!