Ole: Az "öregfiúk" jól rohamoztak

Ole Gunnar Solskjaer Cavani és Ronaldo párosának teljesítményét éltette, hiszen a veterán támadók találatainak köszönhetően a United végül 3-0-ra legyőzte idegenben a Tottenham csapatát.


A norvég menedzser dicsérettel illette játékosainak kemény munkáját és elkötelezettségét a játék iránt, miután a Manchester United megérdemelt 3-0-s győzelmet aratott szombat késő délután Londonban.

 

Ole és csapata összekapta magát és az elmúlt hetekben mutatott gyenge formát maguk mögött hagyva ismét nyerni tudtak a Spurs elleni bajnokin. A menedzser elmondása szerint a héten végzett edzésmunka, valamint a felállás megváltoztatása kulcsfontosságú volt Nuno Espirito Santo fiainak legyőzésében. 

 

Mindenki beleadott mindent

"A srácok nagyon jól és keményen dolgoztak a héten. Kedd reggel, amikor elkezdtük a felkészülést volt egy tervünk a stábbal, amit megvitattunk a játékosokkal, hogy bevállalják-e a siker érdekében. Kicsit máshogy közelítettük meg a dolgokat és az is nehezítette a dolgunkat, hogy tudtuk, idegenben fogunk játszani. Ők kitartottak a megbeszéltek mellett és nagyon-nagyon keményen dolgoztak azért, hogy a mai eredményt el tudjuk érni."

 

Alulról építkezünk

"Tudjuk, hogy minden mérkőzést tiszta lappal kezdünk és képesek vagyunk megnyerni. Minőségi keretünk van és tudunk irányítani is. Úgy gondolom, hogy nagyon jól sikerült kézben tartanunk a mérkőzést a szélső védőknek köszönhetően. Sokat tudtuk birtokolni a labdát, rá tudtuk kényszeríteni az akaratunkat az ellenfélre, járattuk a játékszert és jól látható volt, hogy sikerül feltörni a védelmüket."

 

A kor csak egy szám

"Három éve vagyok itt menedzserként és Cavani keddi edzésmunkája a legjobb teljesítmény volt tőle, amit valaha láttam részéről. Az "öregek", Ronaldo és Edi nagyszerűen vezették a támadásokat. Jól játszanak együtt és emellett nagyon tisztelik egymást. Az általuk végzett munka és teljesítmény felülmúlhatatlan. Emellett pedig képesek a csapatért játszani, mert bármi is történik ennél a klubnál, mi csapat vagyunk, csapatként fejlődünk."

 

 

A cserék is minőséget hoztak

"Megnyugtató, hogy tudjuk, hogy olyan játékosaink vannak mint Mason, Marcus, Jadon, vagy Jesse. Az volt a tervünk, hogy a 60., vagy 70. percig kivárunk és cserélünk és bejöttek a cseréink."

 

Az Atalanta elleni meccsre összpontosítunk

"Tudtam nagyon jól az első pillanattól kezdve, hogy mekkora nyomás fog a vállamra nehezedni és a játékosok számára is nagyon nehéz volt ez a hét. A szurkolók is csalódottak voltak, de ahogy már mondtam is, itt volt egy újabb esély, amivel élni tudunk, most pedig következik az Atalanta elleni összecsapás. Azt gondolom, hogy ha magunkba nézünk, akkor boldognak kell lennünk azért, mert ott vagyunk, ahol vagyunk. Vállalnunk kell mindig a felelősséget. Élvezni kell azt, ami éppen van és, ha önvizsgálat során azt látja az ember, hogy nem boldog, akkor észbe kell kapni és látni, hogy ez nem én vagyok."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!