Csapathírek az Atalanta meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer friss hírekkel szolgált csapata Atalanta elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzését megelőzően.


A Vörös Ördögök a Tottenham szombati, 3-0-s legyőzését követően repülhetnek Olaszországba, ahol majd első alkalommal léphetnek pályára a Gewiss Stadiumban.

 

Ole legénysége szeretné megszilárdítani vezető helyét az F-csoportban a Villarreal és az Atalanta egymás után történt legyőzését követően, majd a hétvégén manchesteri városi derbin lesz jelenésük a Manchester City ellenében.

 

A Liverpool elleni kiállítása miatti bajnoki eltiltása ellenére Paul Pogba rendelkezésre állhat és eséllyel pályázik is a kezdőcsapatbeli tagságra, míg honfitársa, Anthony Martial az előző válogatott szünet óta hiányzik sérülés miatt.

 

A menedzser a hétvégén három védős rendszerben küldte fel csapatát a Tottenham vendégeként és előfordulhat, hogy a szintén szárnyvédőkkel operáló Atalanta ellen is újra ehhez felálláshoz nyúl.

 

"Azt akarjuk, hogy mindenki küzdjük a csapatba kerülésért és ez így is van" - kezdte a norvég menedzser a klubmédiának Carringtonban.

 

 

"Szerintem Paul visszatérésével újabb opció áll majd rendelkezésünkre ahhoz, hogy problémákat okozzunk nekik."

 

Sajtótájékoztatója keretében így folytatta:

"Ma reggel jól néztünk ki edzés közben. Mindenki részt vett. Jelenkeztek apróbb fájdalmak az edzés során, de nem hiszem, hogy nagyobb probléma lenne belőlük."

 

"Nem adhatom meg Önöknek előre a játéktervünket vagy a taktikánkat, de olyan kerettel rendelkezünk, amely számtalan különböző módon képes játszani. Bármilyen taktikát vagy rendszert kitalálhatunk, a játékosok szerepelnek benne és minden azon múlik, hogy miként valósítják meg a szerepüket. Szombaton is ez jelentette a különbséget. Az a minőség, amelyet a játékunk során mutattunk, sokkal fontosabb volt a rendszernél."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Atalanta - Manchester United

Bajnokok Ligája, 4. csoportmérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!