Cavani ég a bizonyítási vágytól

Ole Gunnar Solskjaer további magyarázattal szolgált azon véleményét illetően, hogy Edinson Cavani teljesítménye minden a legjobb, amit valaha látott az uruguayi támadótól.


A Tottenham elleni 3-0-s sikert követően a norvég menedzser betekintést engedett abba, hogy El Matador hogyan inspirálta társait az edzések folyamán magával ragadó mentalitásának és profizmusának köszönhetően. 

 

"Edinson kedd reggel megjelent edzésen és az eddigi legjobb edzésmunkát láthattam tőle mióta ide jött. Mindenben a sor elején volt. Jó példát mutatott mindenkinek arra, hogy miként lehet megváltoztatni a hangulatot és a teljesítményt."

 

Az uruguayi támadó kiváló teljesítményt nyújtott a pályán a Spurs ellen, mely találkozón először volt kezdő úgy, hogy Cristiano Ronaldo is a pályán volt. A második félidőben pedig Edinson megszerezte első gólját a szezonban, emellett pedig folyamatos mozgásával, munkamoráljával tovább erősítette a szurkolók belé vetett hitét és ismét megmutatta, miért is lett a Unitednél közönségkedvenc.

 

Edi most már az Atalanta elleni Bajnokok Ligája találkozót várja egy olyan országban, ahol korábban a Palermo és a Napoli csapataiban is játszott. Az utazás előtt az újságírók arra kérték Solskjaert, hogy fejtse ki véleményét Cavani teljesítményéről.

 

 

"Ahogy korábban is mondtam, reagálnunk kellett az eseményekre, ő pedig tapasztalatával és profizmusával az élre állt és megmutatta mindenkinek, hogy egy vereség nem a világ végét jelenti és, hogy újra fel kell állni."

 

"Nem szabad sajnáltatni magunkat, hanem mindent rendesen kell csinálni tovább. Nem számít, hogy 5-0-ra nyersz, vagy veszítessz, másnap ugyan úgy be kell jönnöd edzésre és a lehető legjobban végezni a munkád. Nem duzzogott, hanem úgy állt a dolgokhoz, hogy ebből fel fogunk állni. Ez az, amit mi csinálunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Atalanta - Manchester United

Bajnokok Ligája, 4. csoportmérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!