Ole értékelése az Atalanta elleni döntetlenről

Ole Gunnar Solskjaer szerint az Atalanta ellen két gólt is szerző Cristiano Ronaldo még mindig hihetetlen teljesítményre képes és figyelemre méltók az eredményei.


A portugál klasszis jelentette ismét a szükséges pluszt az Atalanta elleni Bajnokok Ligája találkozón, melyen a házigazdák nagyon megnehezítették a Vörös Ördögök dolgát és ennek megfelelően nagyon szoros mérkőzést játszottak egymással.

 

Eric Bailly márciusa óta első alkalommal lépett pályára a Bajnokok Ligájában, a francia Raphael Varane-t azonban sérülés miatt már az első játékrészben le kellett cserélni. Ole mérkőzés utáni interjújában értékelte védőit, valamint kitért Crsitiano Ronaldo teljesítményére is.

 

Mit tudsz mondani Cristianoról?

"Szoros mérkőzés volt mindkét fél számára. Az olaszok mindkét találatánál reménykedtem a lesben, mert nagyon kicentizték az utolsó passzt. Szerintem les is volt egyébként. Cristiano viszont egészen hihetetlen volt. Rendszeresen ezt csinálja és az utolsó pillanatokban is képes magabiztosan lőni, ha esély nyílik rá. Végig a labdán tartja a szemét és hihetetlen rúgótechnikája van."

 

Megmutattuk a karakterünket

"Igen, pontosan ilyen a foci. Senki sem kérdőjelezheti meg ezeknek a játékosoknak a jellemét. Egyszerű a képlet, nem adják fel és mennek tovább. Meccs közben néhány változtatást végre kellett hajtanunk, de működtek."

 

Az első gól

"Nagyszerű találat volt, igazi csapatgól. Négy-öt-hat passz is megelőzte, szépen csinálták. Ez volt az első pillanat, amikor tényleg az a futballt játszottuk, amit szeretnénk."

 

Kemény ellenfél

"Nem terveztünk gólt kapni, de van, hogy másként alakul. Még mindig úgy gondolom, hogy a les befújása lett volna a helyes ítélet. Nehéz környezetben játszottunk és a hazai közönség remek atmoszférát teremtett. Ők egy rendkívül agresszív csapat, akik ellen nehéz játszani."

 

 

Nem haragszom Ronaldora, hogy megelőzött

"Ha van lehetősége, hogy ezt megtegye, akkor éljen vele. Szükségünk volt a gólra, ő pedig hihetetlenül profi és micsoda gól volt."

 

Varane sérülése

"A combjában érzett fájdalmat és nem akartam kockáztatni. Rapha nagyon megnyugtató hatással van ránk, amikor pályán van, elvesztettük őt, de ilyen a futball."

 

Bizalmat Eric-nek

"Eric megmutatta mire képes. Közben, ha hibázott javította, ha más hibázott segített. Nagyszerű karaktere van."

 

Mason teljesítménye

"Az első félidőben nem sikerült megbontanunk az olaszok védelmét amennyire szerettük volna. Nem volt megfelelő a ritmusunk és a passzaink minősége is hagyott kívánni valót maga után. Túl sok labdát adtunk nekik. Mason nagyon jó szezont fut, a második félidőben pedig hozta előre játékban azt a minőséget, amit vártunk tőle."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!