Solskjaert zavarják a Ronaldot ért kritikák

Ole Gunnar Solskjaer visszautasította azokat a médiában megjelent állításokat, miszerint Cristiano Ronaldo "negatív" hatással lenne a Manchester United csapatára.


A norvég menedzser három nappal azt követően állt a média képviselőinek rendelkezésére a Manchester City elleni bajnoki rangadó kapcsán, hogy Cristiano Ronaldo két gólt szerezve segített pontot menteni a Vörös Ördögöknek az Atalanta elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen.

 

Ezzel a teljesítményével 10 mérkőzésen már 9 találatánál jár a portugál, mióta karriere során másodszor is az Old Traffordra igazolt idén augusztusban.

 

Kimagasló mutatói ellenére a Carringtonban jelenlévő újságírók arról kérdezték Solskjaert, hogy Ronaldo nincs-e bizonyos szempontból negatív hatással a csapatára.

 

"Hogy mondhatják azt az emberek, hogy ez negatív hatás?" - kérdezett vissza Ole.

 

 

"Én egyáltalán nem így látom. Ő a valaha volt egyik legnagyszerűbb játékos a földön és a hatása eddig - a pályán és azon kívül is - pedig abszolút lenyűgöző."

 

"A gólok, amelyeket szerez, az, ahogyan viselkedik a pályán és azon kívül ... Mi mindannyian nagyon elégedettek vagyunk azzal, hogy ennyire jól kezdett és hogy ilyen jól teljesít."

 

"Gólokat szerez, a csapatért dolgozik és ő egy igazi profi."

 

Ronaldo bergamói duplájával már 127 találatnál jár manchesteri mezben, így megelőzte a 126 találatot jegyzett Ole Gunnar Solskjaert a klub eredményességi rangsorában.

 

A portugál válogatott játékos beérte a 15. helyen álló Brian McClairt, ha pedig szombaton eredményes tudna lenni, akkor már csak három találatra volna a Busby Bébik legendás csatárától, Tommy Taylortól.  


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Manchester City

Premier League, 11. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!