Ole: A United mindig harcolni fog a sikerekért

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere beszélt csapata képességeiről és győztes mentalitásáról, amely szerinte mindig biztosítani fogja, hogy a Vörös Ördögök a legnagyobb klubok között legyenek.


Kevesen tudják igazán úgy, ahogy a csapat norvég menedzsere, hogy mit is jelent a United. Ole ezt már akkor megtanulta, amikor még játékosként töltötte éveit a klubnál, most pedig edzőként próbálja ezt a tudományát is átadni játékosainak.

 

Amikor arról kérdezték, hogy a City mennyire lehet képes a United történelmi eredményeinek elhomályosítására a menedzser elmondta, hogy milyen az a mentalitás és hit, amivel ennél a klubnál rendelkeznek.

 

"A Manchester United mindig visszatér a győztes útra. Úgy tekintünk magunkra, hogy mi vagyunk az első számú manchesteri klub és ez nem csak a városban, hanem világszinten is így van."

 

 

Az interjú során korábban Ole már elmondta, hogy tiszteli a városi rivális elmúlt években elért eredményeit, de ugyanakkor arra is kitért, hogy nem látja azt, hogy a City valaha is felülmúlja a United sikereit, amelyhez szeretnének most ők is hozzáadni újakat. 

 

"Nem látom az sem a közeli, sem a távoli jövőben, hogy a City eredményei elhomályosítanák a Unitedét, ugyanakkor szeretném leszögezni, hogy tiszteletre méltónak tartom azt, amit az elmúlt 10 évben elértek és azt, hogy főleg az elmúlt 4-5 évben mennyire dominánsak voltak itt, Angliában."

 

Cristiano Ronaldo is a csapat segítségére lehet a szombati rangadón és szeretne újabb fejezeteket hozzáadni a múlt sikereihez. A zajos szomszédokat is hírbe hozták a portugál klasszissal, mielőtt hivatalossá vált, hogy hazatér a Unitedhez, Ole pedig elárulta, hogy nagyon örül annak, hogy a derbin Ronaldo vörös mezben fog játszani.

 

"Az a szép az egészben, hogy soha nem történt volna meg, hogy Ronaldo a Cityhez igazol. Nincs rá egy fikarcnyi esély sem, viszont nagyon örülök, hogy a meccsen vörösben láthatom majd. Remélhetőleg ismét ő lesz majd a két csapat közti különbség."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Manchester City

Premier League, 11. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!