Ole csattanós választ követel

Ole Gunnar Solskjaer azt akarja, hogy a Manchester United a sebek nyalogatása helyett csattanós választ adjon az elmúlt hetek kudarcaira.


A Vörös Ördögök most szétszéledtek a nagyvilágba és mindenki, aki meghívót kapott csatlakozott hazája válogatottjához. A klubfutball pedig két hét múlva tér ismét vissza. 

 

Ole véleménye szerint a szünet most pont jókor jön a City elleni 2-0-s vereséget követően és eltökélt, hogy a Watford elleni idegenbeli bajnokin már egy teljesen más Unitedet látnak majd a szurkolók. 

 

"A játékosok is emberek és, ha elveszítessz egy mérkőzést, akkor arra a legjobb orvosság, ha a következőt megnyered. Ez magabiztosságot ad. Remélhetőleg, akik most elutaztak a válogatottakhoz győzelemmel a zsebükben térnek majd vissza és utána együtt készülhetünk a Watford elleni megmérettetésre. Vissza kell térnünk arra az útra, amiről tudjuk, hogy képesek vagyunk rajta haladni és támadnunk kell a tabella elején állókat. Ezért is gondolom úgy, hogy ez a szünet most pont jókor jött számunkra."

 

 

"Csapatként nagyon nehéz időszakot éltünk meg és bár azt hittük, hogy túl vagyunk rajta, most mégis visszaestünk."

 

A Unitedet Pep Guardiola csapata győzte le az Old Traffordon 2-0-ra, mely találkozón már a meccs elején Bailly öngólt vétett, majd a vendégek még az első félidő végén növelni tudták előnyüket. A Vörös Ördögök nem tudtak talpra állni a második játékrészben és nem tudták azt a teljesítményt hozni, amit a Tottenham elleni 3-0-ra megnyert találkozón láthattunk tőlük. A menedzser elmondása szerint azonban már tudja, hogy mire lesz szükség a Watford elleni sikerhez.

 

"Nagyon kiábrándító ez, mert egy héttel ezelőtt még úgy érzetük, hogy sikerült 1-2 lépést megtennünk előre, majd most visszaléptünk egy nagyot. Számomra ez egy újabb küszöb, amibe belebotlottam és veszítettünk ismét. Minden egyes vesztes mérkőzés után egy jobb Unitedet szeretnék látni. Természetesen hatással van rád, amikor korán kapsz gólt és ez megnehezítette a dolgunkat. Sokkal agresszívebbnek kell lennünk."

 

"Egy olyan csapat ellen játszottunk, akik képesek voltak megnehezíteni a dolgunkat és amikor nálunk volt a labda, akkor is nyomtak minket és nem tudtuk elérni azokat a célokat, amiket kitűztünk magunk elé. Olyan csapatnak kell lennünk, akik a legjobbak ellen is képesek felvenni a kesztyűt. Ez pedig arról szól, hogy vissza kell térnünk oda, ahogy már elkezdtünk kinézni az előző szezon végén. Akkor úgy látszott, hogy megfelelő csapat vagyunk, amely tetszetős. A Tottenham elleni eredményünk jó volt, de ezt most visszalépésként értékelem."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!