Két United játékos is kihagyja a hétfői selejtezőket

A Manchester United két játékosa, Luke Shaw és Scott McTominay kihagyják hazájuk soron következő válogatott mérkőzését.


McTominay hiányzását vasárnap este erősítette meg a skót FA. Ez azt követően történt, hogy Scott torokgyulladás miatt kihagyta a pénteki, Moldova elleni mérkőzést, melyet a skótok 2-0-ra megnyertek. A szövetségi kapitány reménykedett abban, hogy a középpályás a hétfő esti összecsapáson már ott lehet a dánok ellen, azonban továbbra sem számolhat vele.

 

A másik játékos, aki nem tud részt venni hazája soron következő világbajnoki selejtezőjén az Luke Shaw, aki a manchesteri derbin szenvedett agyrázkódást. Az Albánia elleni 5-0-ra megnyert találkozót kihagyta a védő és Gareth Southgate azt is elárulta, hogy elég valószínűtlen, hogy Shaw San Marino ellen bevethető lesz, később ezt hivatalosan is megerősítették, így Shaw biztosan nem lesz ott a ma esti összecsapáson. Angliának egyébként 1 pontra van szüksége ahhoz, hogy bebiztosítsa csoportelsőségét.

 

 

Mindkét játékos visszatér Carringtonba, hogy felkészüljenek a Watford elleni szombati bajnokira, amin Solskjaer már talán számíthat rájuk. 

 

Két Vörös Ördög azonban még szerepelni fog válogatott mérkőzésen, hiszen az albánok ellen gólt szerző Harry Maguire és a fiatal Ethan Galbraith is bevethető, ha a szövetségi kapitányoknak szüksége lenne rájuk. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!