Friss hírek McTominay állapotáról

Scott McTominay elmondása szerint felépült betegségéből, amely miatt nem tudott részt venni hazája világbajnoki selejtező mérkőzésein.


A skót középpályás hétfő este osztotta meg a közösségi médiában követőivel, hogy felépült. Ez a hír pedig mindenképp nagyszerű a Manchester United számára, ugyanis hétvégén folytatódik a bajnokság, a Vörös Ördögök pedig a Watford otthonába látogatnak. Solskjaer számára így is okozhat fejtörést, hogy sérült játékosai helyett kik kerüljenek a kezdőbe, McTominay miatt viszont mostmár nem kell fájjon a feje.

 

"Nehéz volt számomra, hogy nem tudtam segíteni a srácoknak" - írta hétfőn McTominay. "Nem voltam jól, de felépültem és sok sikert kívánok a csapatnak."

 

 

McTominay kulcsszerepet játszott hazája világbajnoki selejtezőkben mutatott jó teljesítményében, azonban a legutolsó két mérkőzést kénytelen volt kihagyni. Moldova és Dánia elleni győzelmükkel a skótok bejutottak a rájátszásba.

 

Klub szinten, ami a Unitedet illeti, bíznak abban, hogy Scott egész héten tud majd edzeni és szombatra visszanyeri teljes erőnlétét. A dolgok jelenlegi állása szerint Pogba és Varane biztosan nem lesznek bevethetők a Watford ellen, Edinson Cavani is sérüléssel küszködik, mellettük pedig Marcus Rashford és Luke Shaw állapota is kérdéses lehet.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!