Csapathírek a Watford meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere friss hírekkel szolgáltat csapata állapotáról a Watford elleni idegenbeli bajnokit megelőző sajtótájékoztatóján.


Paul Pogba megsérült a válogatott szünet alatt, mellette pedig Marcus Rashford, Luke Shaw, Scott McTominay és Edinson Cavani sem képviselhette hazáját a világbajnoki selejtezőkön. Mellettük Raphael Varane is a hiányzók sorában lehet, ami nagy érvágás tekintettel arra, hogy elérkezett az év legforgalmasabb időszaka.

 

"Azt kell mondanom, hogy ez a hét nagyon pozitív volt" - mondta a menedzser. "Természetesen van egy-két kétely betegség és kisebb nyavalyák miatt."

 

 

"Paul egy időre kidőlt, Raphaelre sem számíthatunk még. A többiek visszatértek és számíthatunk majd rájuk a közeljövőben. Lesznek akikre már ezen a hétvégén, lesznek, akikre a következőn, de ez minden csapatnál így mely most."

 

A Stewart Gardnernek adott külön interjúban a norvég menedzser elmondta, hogy Shaw, McTominay és Rashford edzettek, Cavani játéka pedig nagyobb kérdőjel még számára az erőnléti állapota miatt. Shaw állapotát is figyelik és betartják vele kapcsolatban az agyrázkódással kapcsolatos protokollt. 

 

Solskjaer elmondása szerint ki kell használni a keret mélységében rejlő potenciált és kíváncsian várjuk azt is, hogy a menedzser kitart-e a 3 belső védős rendszer mellett.

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!