Edwin csalódott

Edwin van der Sar csalódott, amiért utolsó mérkõzésén a vesztes oldalon állt a Manchester Uniteddel a Bajnokok Ligája döntõjében, azonban a Vörös Ördögöknél töltött idõrõl sok szép emléke van, amiért hálás a klubnak.


A holland kapus ezen a nyáron szögre akasztja kesztyûit és mindezt stílusosan, a legmagasabb szinten, egy Barcelona felett aratott Bajnokok Ligája gyõzelemmel tette volna.

 

A Katalánok azonban belerondítottak Edwin ünnepébe, Pedro, Messi és Villa góljaival 3-1-es, kényelmesnek mondható gyõzelmet aratott Pep Guardiola együttese.

 

A korábban a Juventus-ban is megfordult van der Sar a múlt héten Premier League gyõzelmet ünnepelhetett, de nem titkolta csalódottságát, amiért nem sikerült a meseszerû visszavonulás számára.

 

"Egy mérkõzés túl sok, azt gondolom. Természetesen nem jó veszíteni" - mondta Edwin. "Ez a lehetõség nem mindig adatik meg, köszönöm mindenkinek az emlékeket."

 

Van der Sar nem tagadja, a United csak a második legjobb és úgy érzi, csapatának kellett volna szereznie az elsõ gólt, ha le akarták volna gyõzni a Barcelonát.

 

 

 

"Jobb esélyeik voltak, elkövettünk egy vagy két hibát és azonnal lecsaptak" - mondta. "Meg kell próbálnod megszerezni a mérkõzés elsõ gólját, azonban mi nem ezt tettük."

 

A 40 éves kapus helyezkedése Messi góljánál - amivel újból átvette a vezetést a Barca - volt megkérdõjelezhetõ a holland teljesítményében.

 

Van der Sar bár tagadja, hogy hibát követett volna el és elmondta, Messi lövése a 16-oson kívülrõl nagyon meglepte õt.

 

"Azt gondolom jól helyezkedtem. Úgy tûnt, hogy a hosszúra lövi, de nem úgy tette."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!