Carrick: Sancho új arcát ismerhettük meg

A Manchester United megbízott menedzsere, Michael Carrick elégedett volt Jadon Sancho teljesítményével a Villarreal elleni 2-0-s Bajnokok Ligája győzelem során.


A fiatal szélső megszerezte első gólját a Unitedben és a mérkőzés során korábban már volt egy nagy lehetősége, amit a házigazdák kapusa még hárítani tudott. Magabiztosan játszott a jobb szélen és azt a formáját mutatta, ami miatt a Vörös Ördögök a nyáron leigazolták a Borussia Dortmundtól.

 

Gólja nagyon látványosra sikerült, amit a szurkolók reakciója is jól mutatott, emellett pedig a 3 pont sorsát is megpecsételte, miután Ronaldo megszerezte a vezetést. 

 

 

"Nagyon örültem Jadon góljának" - mondta Carrick a klubmédiának. "Ma este mindent beleadott, rengeteget dolgozott. Nem csak a labdával mozgott jól, bár tudom, hogy szereti birtokolni a játékszert és úgy művelni csodálatos dolgokat. Ma este egy új oldalát ismerhettük meg a csapatban és a gólja pedig nagyszerű és tökéletes volt."

 

A megbízott menedzser a BT Sportnak nyilatkozva hozzátette: "Zseniális befejezés volt Jadon lövése és védekezésben is sokat tett. Végig keményen küzdött a pályán és ott volt, ahol szükség volt rá. Nagy este volt ez számára."

 

A szurkolók is kitörő örömmel fogadták Sancho találatát, amit mi sem bizonyít jobban, hogy szerintük ő volt a mérkőzés legjobbja.  Sancho David de Gea-t is megelőzte a szavazáson és szeretné a tegnap látott teljesítményt hozni a vasárnapi a Chelsea elleni bajnokin.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!