Friss hírek Cavani állapotáról

Edinson Cavani, a Manchester United támadója megerősítette, hogy a nemzetközi szünet alatt Dél-Amerikában tartózkodott és teljes erőnlétének visszaszerzésén dolgozott.


Az uruguayi játékosnak ínproblémái voltak a november 2-án lejátszott Atalanta elleni Bajnokok Ligája mérkőzés óta. Azt pedig még sajnos nem tudni, hogy El Matador elérhető lesz-e a vasárnapi Chelsea elleni rangadóra.

 

"A válogatott szünet alatt volt egy kis időm lassítani és a sérülésemre koncentrálni. Ennek köszönhetően felgyorsíthattam a felépülésemet és hamarosan visszatérhetek a pályára, hogy segítsek a klubomnak és a válogatottnak is."

 

 

"Néhány napot Uruguay-ban tölthettem, erősítő és regeneráló munkát végeztem. Ezzel párhuzamosan pedig a családommal lehettem, ami nagyon fontos számomra, hogy közel lehessek hozzájuk."

 

Cavani kihagyta hazája válogatottjának világbajnoki selejtezőit is, melyeket a nemzeti csapat Argentínától 1-0-ra és Bolíviától 3-0-ra elveszített, amiatt pedig menesztették a régóta posztján lévő szövetségi kapitányukat, Oscar Tabarezt.

 

Uruguay jelenleg a selejtezőcsoport 7. helyén áll, amennyiben pedig nem sikerül előbbre lépniük, úgy lemaradnak a katari világbajnokságról. A válogatottnál abban bíznak, hogy Cavani rendbe jön és a hátralévő selejtezők során ott lehet majd a nemzeti csapatban.

 

Ami a Unitedet illeti, ha Cavani nem lesz ott a Chelsea elleni keretben, akkor a cél, hogy az Arsenal ellen már bevethető legyen.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Chelsea - Manchester United

Premier League, 13. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!