Manchester United U23 - Crystal Palace U23 1-2

A United fiataljai hazai pályán fogadták a Crystal Palace csapatát, s miután múlt héten pontot tudtak menteni a Derby otthonában, most sajnos alul maradtak McCarthy fiaival szemben.


Rak-Sakyi korai góljára, még McNeil az első félidőben tudott válaszolni, azonban a második etapban Gordon megpecsételte a United sorsát és az 5. helyen álló Crystal Palace elcsente a három pontot a Vörös Ördögöktől, akik jelenleg így egy ponttal jobbak a felnőtt csapatnál és a 7. helyre szorultak a tabellán.

 

Már a középkezdést követően hátrányba került a csapat, miután egy hazaadást követően Heaton elszámolta magát, próbálta megtolni a labdát, de az addigra ráfutó Boateng elcsípte előle a játékszert, ami Rak-Sakyi elé került és nem volt rest a hatalmas hibát követően az üres kapuba gurítva gólt szerezni. 0-1

 

A United gyorsan akart válaszolni, egy partdobást követően McNiell indult meg a tizenhatoson belülre, de feltartotta őt egy védő, s míg ő tizenegyesért kiáltott a bíró felé, addig Hansen a lecsorgó labdát beadta középre, Elanga pedig egyből próbált tüzelni, de sajnos az elkerülte a kaput.

 

Mengi szerzett labdát saját térfélen, amit tovább is adott Hansennek, ő végül tökéletesen indította Elanga-t, akinek az útját a kapus állta el a tizenegyes ponton kívül, de mivel a labdát ott nem foghatta meg, elrúgnia pedig nem sikerült azt, így eljutott McNiell irányába, aki befejezte az akciót. 1-1

 

 

Mivel az első félidőben nem történt nagyobb esemény, máris ugrunk a második félidő elejére, amikor is saját térfélen Svidersky kapott pontatlan átadást, próbálta még ugyan egy becsúszással megmenteni, de a Palace játékosa Banks összekotorta a játékszert és tökéletesen passzolt Gordon elé a tizenhatoson belülre, aki könyörtelenül bevarrta kis igazítás után a labdát. 1-2

 

A United megpróbálta egalizálni az eredményt. Elanga vezette a labdát a pálya bal oldalán, majd passzolt a tizenhatos előterébe Hansennek, ő előre McNiell irányába, aki egyből visszaadta lövésre, Elanga próbálkozását azonban a kapus hárítani tudta.

 

Maradt az 1-2-es eredmény, így a United fiataljai már tíz pontra kerültek az első helytől. Az utolsó előtti helyezett Blackburn U23 csapatához látogatnak majd legközelebb december 5-én 13:00-kor, ott esetleg javíthatnak majd.

 

Összefoglalás:

United: Heaton - Wellens, Mengi, Hardley, Fernandez - Svidersky (Garnacho 69), Savage - Iqbal, Hansen, Elanga - McNiell (Hoogewerf 82)

Nem használt cserék: Jurado, Mastny, McShane

Gólok: McNiell 13 ill. Rak-Sakyi 2, Gordon 46

 

 

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!