Fernandes: Nem állunk meg

A Manchester United középpályása, Bruno Fernandes szerint a csapatnak az Arsenal ellen látott lendülettel kell kiállnia a Crystal Palace ellen is vasránap.


A Vörös Ördögök mindhárom bajnoki pontot megszerezték az Ágyúsok ellen az Old Traffordon egy rendkívül izgalmas találkozón, melynek végeredménye 3-2-lett. A diadalt kétség kívül kiélvezik majd a szurkolók, a játékosok számára azonban gyors fordulat következik, mivel péntek reggel elkezdik a felkészülést a Crystal Palace elleni összecsapásra. 

 

A csapat első góljának szerzője, Bruno Fernandes beszélt az eredmény jelentősségéről, majd elismerte, hogy a csapat figyelme máris a hétvégi bajnokira irányul, melyen újabb fővárosi csapat látogat az Álmok Színházába.

 

"Jelenleg minden győzelem fontos számunkra. Tudjuk, hogy sok hullámvölgyön mentünk keresztül az elmúlt időszakban és nagyon nehezen sikerült kikecmeregni belőle. Ma nagyszerű győzelmet arattunk, de nem állhatunk meg itt és nem lehetünk elégedettek pusztán azért, mert legyőztük az Arsenalt. Hamarosan jön a következő meccs és már most arra koncentrálunk és készen kell állnunk addigra."

 

 

Bruno számára mérföldkőnek számító este volt, mivel a portugál játékmester elérte a 100 mérkőzést a Unitedben alig két év alatt. Mellette honfitársa, Cristiano Ronaldo is említésre méltó, hiszen pályafutása 800. és 801. gólját is megszerezte a világklasszis támadó.

 

"Mit lehet erről mondani? Hihetetlen!" - nyilatkozta Bruno Cristiano teljesítményéről. "Meccsről-meccsre, évről-évre, szezonról-szezonra bizonyítja, hogy továbbra is a legjobb akar lenni és ő is a legjobb. Nincs szüksége senkire, hogy motiválja, mert mindent tud, amit tudnia kell és folytatni fogja a gólszerzést."

 

Bruno Carrickről is beszélt, aki a mérkőzést követően bejelentette, hogy távozik a klubtól.

 

"Michael nagyon jó menedzser lehet a jövőben, hogy ha lehetőséget kap majd. Tudja, hogyan kell beszélni a játékosokkal és rengeteget tud a futballról. Egyike volt azon nagyszerű játékosoknak, akikről nem sokat beszélnek, de abból amit tudok és amit láttam, kiváló edző lehet."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!