Sir Alex elõre tekint

Sir Alex Ferguson a mai, Manchesteren átívelõ trófea parádé közben már a jövõbe tekintett.


A Fõnök pozitív hangulatban láthatta, ahogy a nyitott tetejû busz útvonala menték több ezer szurkoló ünnepelte a történelmi, 19. bajnoki címet nyerõ csapatot.

"Ez az, amirõl a Manchester United szól, a szurkolók fantasztikus hûségérõl. Borzalmas az idõ, mégis itt vannak, ami szép tõlük" - mondta Sir Alex az MUTV-nek.

"Ami igazán lenyûgözõ, az a gyerekek száma. Rengeteg apa van itt az 1-2 éves fiaikkal, akik a vállukon ülnek. Õk a Manchester United jövõje, a fiatalok."

 


A szombati BL vereség még mindenki fejében frissen él, Ferguson elmondta, csodálatos kihívás a Vörös Ördögöket felhozni a Barcelona szintjére az európai porondon.

"Az embereknek meg kell érteniük ennek az 'iparágnak' a mechanikáját, amiben mi dolgozunk" - folytatta a menedzser.

"Annyit tudtunk az edzõknek lehetõvé tenni, hogy egy nap másfél órát foglalkozzanak a fiatal játékosokkal. Õk [Barcelona] ezt a nap bármely órájában megtehetik. Ez egy hatalmas elõny, ráadásul a filozófiájuk is nagyszerû."

"Reméljük a következõ években az edzõink több idõt tudnak a gyerekekkel tölteni, hogy megtanítság az alapokat, a technikai képességeket fejlesszék és a labdabirtokláshoz szükséges kellõ bizalmuk is meg legyen."

"Jók vagyunk, de jelenleg nem vagyunk olyan jók, mint a Barcelona. Csodálatos kihívás, mi pedig mindig elfogadjuk a kihívásokat."
 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!