De Gea véleménye hatalmas védéséről

De Gea örül, hogy teljesítményének köszönhetően sikerült ismét kapott gól nélkül lehoznia csapatának egy mérkőzést. A Norwich elleni teljesítményével a mérkőzés legjobbja lett és produkcióját többen is világklasszisnak, illetve fantasztikusnak minősítették.


Craistiano Ronaldo 75. percben értékesített büntetőjével a Manchester United 3 pontot vihetett haza a Kanárik otthonából, a mérkőzésen azonban mégis inkább a csapat spanyol hálóőrének teljesítménye emelkedett igazán ki.

 

A házigazdáknak ugyanis több olyan lehetősége is volt, melyet a lelátókon ülő közönség már bent látott a 31 éves kapus hálójában, azonban de Gea ismét remek napot fogott ki. A spanyol játékos a mérkőzést követően a klubmédiának beszélt arról, hogy kedvenc védését az 55. percben mutatta be, amikor Teemu Pukki próbálkozott túljárni az eszén.

 

"Szerintem Pukki próbálkozásánál volt a legnehezebb dolgom, de sikerült odaérnem és védenem. Nagyon nehéz védés volt, de mindig is azt mondtam, hogy igyekszem ott lenni, ahol segíteni tudok a csapatnak. Ez különösen fontos az olyan meccseken, mint ez is volt. Cristiano gólja így 3 pontot ért nekünk, ami nagyon fontos most."

 

 

De Gea számos, döntő fontosságú védést mutatott be a találkozón, például Ozan Kabak lehetőségénél is. 

 

"Igazi, nagyszerű angol mérkőzés volt, szakadó esőben. Nagyon fontos győzelem ez számunkra, a Norwich pedig rengeteget fejlődött az új menedzser alatt. Kemény meccs volt egészen a végéig."

 

"Sokszor sajnos túl könnyen tudtak labdát szerezni, úgyhogy javítanunk kell ezen, de amikor nálunk volt a játékszer, akkor képesek voltunk helyzeteket kialakítani. Természetesen javulni akarunk és több gólt szerezni, de úgy gondolom, hogy a zsinórban két kapott gól nélküli mérkőzés a bajnokságban nagyon fontos most számunkra, mert eddig sok gólt kaptunk. Most ez ismét önbizalmat ad nekünk, ahogy a Palace elleni találkozó is és így megyünk tovább."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!