Cavani: Nem követem a sorsolást

A Vörös Ördögök támadója nem tulajdonít nagy jelentősséget annak, hogy a Unitednek kivel kell majd megmérkőznie a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.


Azt, hogy ki lesz majd Rangnick csapatának ellenfele a kieséses szakaszban a mai napon fogják kisorsolni, az uruguayi támadó pedig azon dolgozik, hogy visszatérjen sérüléséből és úgy véli, hogy elsődlegesen az a fontos, hogy a csapatnak meglegyen a megfelelő hite és önbizalma, hogy a jövő évben kezdődő kieséses szakaszban képesek legyenek megállni a helyüket.

 

A United csoportelsőként jutott tovább az F csoportból, bár a legutolsó találkozón csak 1-1-es döntetlent tudtak játszani a Young Boys csapatával. Cavani 3 mérkőzésen szerepelt a csoportkörök során és elárulta, hogy jelen pillanatban még nem foglalkozik azzal, hogy mi lesz majd februárban és márciusban, amikor a kieséses szakasz első találkozóit rendezik.

 

"Igen, sikerült jól elvégeznünk a feladatunkat" - mondta Edi az első helyen való továbbjutásról. "Kemény verseny volt, volt, amikor nem úgy festett, hogy továbbjutunk, vagy a vártnál nehezebb dolgunk volt. Azonban a kemény munka meghozta gyümölcsét és elértük a célunkat és továbbjutottunk és mindezt csoportelsőként tettük. Most majd teljesen mások lesznek a célok,"

 

 

Arra a kérdésre, hogy figyelemmel fogja-e kísérni a hétfői sorsolást eképpen válaszolt: "Nézd, nekem megvan erről a saját véleményem és mindenkinek megvan a saját gondolata. Én abban hiszek, hogy ahhoz, hogy megnyerd ezt a sorozatot a legerősebb csapatokkal kell megküzdened."

 

"Az a véleményem, hogy Európa legjobb csapatai vesznek részt a versenyben és teljesen mindegy, hogy kivel sorsolnak össze. Nem igazán agyalok azon, hogy kit fogunk kapni. A sorsoláson majd kiderül."

 

"Bármelyik csapatot is kapjuk a kulcs az lesz, hogy bízzunk és higgyünk magunkban és abban, hogy erős csapatunk van. Tisztában kell lennünk azzal, hogy bárki ellen képesek vagyunk helytállni és képesek vagyunk a saját elképzeléseink szerint alakítani a pályán a mérkőzéseket."

 

A sorsolás magyar idő szerint 12:00-kor kezdődik, Ralf Rangnick csapata pedig 6 csapat közül találhat majd ellenfelet. A Chelsea, mint angol csapat és a Villarreal, mint az F csoport 2. helyezettje nem lehet a United ellenfele, így a Vörös Ördögök az alábbi csapatok közül kapnak majd valakit: Atletico Madrid, Benfica, Inter, PSG, RB Salzburg, vagy a Sporting.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!