Bajnokok Ligája nyolcaddöntő sorsolás

Magyar idő szerint ma délben kezdődik a Bajnokok Ligája aktuális szezonjának sorsolása a legjobb 16 között, mely már az egyenes kieséses szakasz párosításait fogja megmutatni nekünk.


A Manchester United csoportelsőként jutott tovább az F jelű kvartettből, így a sorsoláson a csoportmásodik csapatok közül fog ellenfelet kapni. Az már most biztos, hogy a Chelsea és a Villarreal nem jöhet szóba. Előbbi azért, mert szintén angol csapat, utóbbi pedig azért, mert azonos csoportban volt a Vörös Ördögökkel. A lehetséges ellenfelek névsora így 6 csapatra szűkül, ezek pedig az Atletico Madrid, a Benfica, az Inter, a PSG, a RB Salzburg, vagy a Sporting.

 

 

A párosok találkozóit jövő év februárjában és márciusában fogják megrendezni, jelenlegi tervek szerint az első mérkőzésekre február 15-16., illetve 22-23., a visszavágókra pedig március 8-9., valamint 15-16-án kerül majd sor. Az idegenben lőtt gólok szabályát pedig eltörölték, ami új dolog lesz a lebonyolítás során.

 

Lássuk, hogy miként alakultak a párosítások:

 

Benfica - Real Madrid

Villarreal - Manchester City

Atletico Madrid - Bayern München

RB Salzburg - Liverpool

Inter - Ajax

Sporting - Juventus

Chelsea - Lille

PSG - Manchester United

 

ÚJRASORSOLÁS!!!

 

Az UEFA több hibát is elkövetett a fenti sorsolás során, így a szövetség kénytelen volt újrasorsolni a párosításokat. Hibáztak ott, hogy a Manchester United bekerült abba a kalapba, amiből a Villarrealnak sorsoltak ellenfelet, illetve hibáztak ott, hogy a United nem került bele abba a kalapba, amelyből pedig az Atletico Madrid-nak sorsoltak ellent és szintén hibáztak abban, hogy a Liverpool viszont bekerült az Atleti lehetséges ellenfelei közé, holott a mersey-parti csapat neve abban nem szerepelhetett volna.

 

Szóval, nézzük, hogy az újrasorsolt párosítások miként alakulnak:

 

RB Salzburg - Bayern München

Sporting - Manchester City

Benfica - Ajax

Chelsea - Lille

Atletico Madrid - Manchester United

Villarreal - Juventus

Inter - Liverpool

PSG - Real Madrid


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!