Hivatalos: Elanga szerződést hosszabbított

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Anthony Elanga új szerződést írt alá, melynek értelmében 2026 júniusáig a klubnál marad, a szerződés pedig további 1 évvel meghosszabbítható.


A most 19 éves Elanga 12 évesen csatlakozott a United Akadémiájához és eddig 5 alkalommal lépett pályára a felnőtt csapatban. A svéd U21-es válogatott játékos 2. Premier League meccsén gólt is szerzett a Wolves elleni 2-1-re megnyert találkozón az előző szezonban.

 

"Mindig is az volt az ambícióm, hogy a Manchester Unitedben játszhassak. A színvonal rendkívül magas ez a szerződés pedig egy fontos pillanat az utam során. Számomra ez a tökéletes környezet a következő lépés megtételére, miközben nap, mint nap világklasszis játékosoktól és edzőktől tanulhatok. Nagyon örülök, hogy a klub hisz bennem és szeretném megköszönni a családomnak, a társaimnak a folyamatos támogatást. Tudom, hogy kemény munkával és odaadással lehetőség nyílik ebben a különleges klubban és alig várom, hogy folytassam a fejlődést. Dicsértessék az Úr, mindenkor!" - mondta Elanga.

 

 

"Anthony egy fiatal játékos, akiben mindannyian nagyon hiszünk. Folyamatosan lenyűgözött minket az Akadémián és megfelelt minden kihívásnak, amellyel szembesült. Anthony rendkívül elkötelezett és megvan a teherbírása és a megfelelő hozzáállása ahhoz, hogy minden nap fejlődjön és sikeres legyen a Manchester Unitedben. Ő egy újabb fantasztikus példája annak a játékostípusnak, aki a United Akadémiájának fejlesztőrendszerében nevelkedett. Nagyon örülünk, hogy új szerződést írt alá és mindenki várja, hogy tovább fejlődjön a következő szezonok során" - tette hozzá John Murtough.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!