McTominay: Néha elfelejtjük élvezni a játékot

A Manchester United középpályása, Scott McTominay a Burnley elleni remek teljesítménye után elmondta, hogy élvezi az új rendszer elsajátítása miatti kihívást.


A skót középpályás kiemelkedő teljesítményének is köszönhetően a United 3-1-re megverte a Bordókat az Old Traffordon. A 25 éves játékos gólt szerzett, találatainak számát pedig kis híján meg is duplázta és csupán Henessey-nek köszönhetően nem került fel a neve az eredményjelzőre, igaz a kipattanót Cristiano Ronaldo utána bekotorta.

 

Az MUTV-nek és az Amazon Prime-nak nyilatkozva Scott elmondta, hogy ő és a csapat többi tagja keményen dolgoznak azon, hogy megvalósítsák az ideiglenes menedzser, Ralf Rangnick elképzeléseit.

 

"Ma este több gólom is lehetett volna, ami nyilvánvalóan része annak, amit a menedzser akar. Azt akarja, hogy a játékosok veszélyesek legyenek az ellenfél kapuja előtt. A meccs előtt már volt arról szó, hogy többször fel kell lépni a támadásokkal és meg kell próbálnunk minél jobban megbontani az ellenfél védelmét és minél több gólt szerezni, ahogy tettük ezt az első félidőben."

 

"Az első félidőben nagyon jó teljesítményt nyújtottunk és ezt akartuk csinálni a második játékrészben is. A Burnley azonban egy nagyon kemény csapat, nehéz feltörni a védelmüket és nyilvánvalóan nehezek az ilyen mérkőzések, viszont, ha sikerül korán gólt szerezni, akkor utána könnyebbé válhatnak a dolgok."

 

 

"Minden menedzser más és új kihívásokat hoz, ami izgalmas a játékosok számára. Ezt szeretjük csinálni, de úgy érzem, hogy néha hajlamos az ember megfeledkezni arról, hogy élveznie kell a játékot."

 

"A ma látottakhoz hasonlóan nekünk is élveznünk kell amit csinálunk és mosolyognunk kell a szurkolókkal együtt. Sajnos a közösségi médiában nagyon sok negatív dolog van és nem szabad ezeket ide beengedni."

 

A hét elején a Newcastle elleni és a mostani teljesítmény közötti különbséget Scott így magyarázta: "Úgy érzem, hogy több energiánk volt és mégtöbbet adtak a gólok. A gólok nagy lendületet adnak és, ha sikerült volna a Newcastle elleni is 2-3 gólt berámolni már az első félidőben, akkor jobban mentek volna ott is a dolgok."

 

"Úgy érzem, hogy a Newcastle elleni mérkőzés leginkább a rengeteg pontatlanság és az elmaradt gólok miatt volt kiábrándító, ettől függetlenül azt gondolom, hogy közel sem voltunk olyan rosszak a Szarkák elleni, mint ahogy azt az emberek mondják."

 

"A menedzser elmondta a véleményét és közölte, hogy tudjuk a dolgunkat, nem kíván az ott látottakon többet lovagolni. Csináljuk, amit csinálnunk kell."

 

Scott elmondta azt is, hogy a csapaton továbbra is nagy a nyomás, de megpróbálnak egy sikeres új évet összehozni.

 

"Lehet elcsépelt ezt mondani, de új menedzserünk van, más elvárásokkal. Jelenleg alkalmazkodunk, tanulunk és nem akarunk túlságosan előre tekinteni. Szintén elcsépelt dolog, de most a következő, Wolves elleni bajnoki a legfontosabb és csakis ezzel foglalkozunk most."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!