Hivatalos: Mengi Birminghambe került kölcsönben

A Manchester United védője, Teden Mengi a Birmingham City-hez igazolt kölcsönben a 2021/22-es szezon hátralévő részére.


A középhátvéd, aki nemrég bemutatkozhatott a felnőtt csapatban is a Young Boys elleni 1-1-re végződött hazai Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen, karriere során másodjára hagyja el ideiglenesen nevelőklubját.

 

A manchesteri születésű tehetség az előző szezon második felét a Derby County-nál töltötte, ahol a Vörös Ördögök történetének legeredményesebb játékosa, a klublegenda Wayne Rooney irányítása alatt szerepelhetett.

 

Mengi tagja az angol U20-as válogatottnak, a Unitednél pedig mindegyik korosztályban csapatkapitányi tisztséget töltött be.

 

 

Nem lesz mindenki ismeretlen számára majd Birminghamben, ugyanis a United akadémiájának másik kiválósága, Tahith Chong is a City-t erősíti kölcsönben. Ugyanakkor a szélső jelenleg Carringtonban lábadozik a szezon elején összeszedett lágyék sérülése miatt.

 

Mengi azonnal csatlakozik újdonsült társaihoz a St. Andrew's-ban és akár villámgyorsan be is mutatkozhat majd, amikor szombaton hazai pályán a Plymouth Argyle-t fogadják majd az FA-kupa 3. fordulójában. A 19 éves játékos fejlődését a klub munkatársai közelről nyomon fogják majd követni.

 

A klubnál mindenki sok sikert kíván Tedennek az új kalandjához.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!