Rangnick: Cavani jó példát mutat

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick elárulta, hogy Edinson Cavani óriási szerepet játszik az öltözői hangulat megteremtésében.


Az uruguayi játékos az egyik legtapasztaltabb tagja a Vörös Ördögök csapatának és elmondható, hogy remekül beilleszkedett, emellett pedig rengeteget tudással rendelkezik a labdarúgásról.

 

A United 21-es mezszámú játékosa már több, mint 600 profi tétmérkőzésen van túl pályafutása során és méltán népszerű a szurkolók körében is. Ralf Rangnick pedig úgy véli, hogy Cavani hozzáállása példaértékű és a fiatal játékosok profitálhatnak belőle.

 

"Edi azt mondta, hogy a szezon végéig számíthatok rá és továbbra is a legjobbat fogja nyújtani, hogy példakép lehessen a fiatalabb játékosok számára" - kezdte a 63 éves szakember.

 

 

"Mindig szívesen játszik és mindent belead a legelejétől kezdve és, ha nem is játszik, akkor is megpróbál mindent megtenni, hogy a lehető legjobb példát mutassa a többi játékos számára."

 

A közelmúltban Rangnick az általa kedvelt 4-2-2-2-es felállásban Cavanit több esetben is játszatta Cristiano Ronaldo mellett, aki szintén a feltörekvő fiatalok egyik példaképe. A német mester ezért is gondolja úgy, hogy Cavani is nagy segítség lehet abban, hogy megadja a csapat számára a megfelelő alaphangot.

 

"Edi azon játékosok közé tartozik, akiknek kiemelkedő a mentalitása. Hatalmas tapasztalattal és mégnagyobb munkabírással rendelkezik és ez remek példa a többiek számára is."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Aston Villa

FA-Kupa, 3. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!