Van esély Ronaldo Brentford elleni visszatérésére

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick bízik benne, hogy a szerdai, Brentford elleni bajnoki mérkőzésen már számíthat Cristiano Ronaldo játékára.


A Vörös Ördögök házi gólkirálya kihagyta az Aston Villa elleni, múlt hétfői FA-kupa győzelmet és a szintén a birminghamiek elleni, szombati 2-2-es bajnoki döntetlent is.

 

Hiányzásának oka egy csípő probléma volt, de a portugál válogatott játékos és Marcus Rashford, aki bokaficamot szenvedett egy edzésen, visszatérésére is van esély, amikor a csapat hét közben a fővárosba látogat majd.

 

"Ronaldo sérülés miatt hiányzott" - mondta Rangnick szombati, mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján.

 

"Továbbra is problémái vannak a csípő hajlítóizmával, ezért nem tudott tegnap se edzeni. Beszéltünk az edzés előtt és után is, amelyet követően úgy döntöttünk, nincs értelme elutaznia úgy, hogy az se biztos, hogy játszani tud." 

 

"Majd meglátjuk, hogy mi lesz a helyzet holnap [vasárnap] és hogy szerdán újra számíthatok-e majd rá."

 

 

Egy másik, Sky Sportsnak adott interjúban a menedzser így nyilatkozott Rashfordról és Ronaldoról:

"Nos, arra számíttottam, hogy ma már bevethetem őket, de nem így történt. Ki kell várnunk és majd meglátjuk, hogy miként alakulnak a dolgok szerdáig."

 

A keret merítési lehetőségei mindenképpen bővülni fognak Scott McTominay és Luke Shaw eltiltásból való visszatérése miatt, akik öt Premier League-ben összegyűjtött sárga lapjuk miatt hiányoztak a hétvégén a Villa Parkban.

 

Helyüket Alex Telles, aki gólpasszt adott Bruno Fernandes első góljánál, és Nemanja Matic vették át, míg Anthony Elanga a szezonban először lehetett a kezdőcsapat tagja. 

 

A csapatkapitány, Harry Maguire megfelelő erőnléti állapotban volt már ahhoz, hogy legutóbbi sérülését követően a kispadra már leülhessen, Aaron Wan-Bissaka azonban a keretben sem lehetett ott, Paul Pogba pedig továbbra is sérüléséből lábadozik.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Brentford - Manchester United

Premier League, 17. forduló
(elhalasztott mérkőzés)

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!