Forlan: Pellistrinek csupán időre van szüksége

A Manchester United egykori támadója, Diego Forlan támogatja honfitársát, aki szerinte a jövőben képes lesz megszilárdítani helyét a Vörös Ördögök csapatában.


Pellistri jelenleg kölcsönben szerepel a La Ligában szereplő Alaves csapatánál és nemrég meghívót kapott életében először hazája válogatottjába is a Venezuela és a Paraguay elleni világbajnoki selejtezőkre.

 

Ez hatalmas lökést adhat a szélsőnek, aki ebben az idényben eddig 6 alkalommal lépett pályára a spanyol csapatban.

 

Pellistri nemrég töltötte be a 20. életévét, Forlan pedig elmondta, hogy hosszú távú tervei vannak honfitársának, aki rendkívül tehetséges.

 

"Szerintem nagyon jól alkalmazkodik a körülményekhez. Amikor a Uniteddel beszélgettünk róla, mindent elmondtam neki. Jó játékos, hatalmas potenciál van benne, gyors és kiváló képességei vannak és még fiatal is."

 

 

"Tisztában van azzal, hogy nem könnyű megérkezni ilyen fiatalon egy olyan nagy klubhoz, mint a Manchester United. Szerintem jó is neki most az, hogy kölcsönbe került. Remek lehetőségei vannak így, közben fejlődik és biztos vagyok benne, hogy lesz lehetősége a jövőben arra, hogy a Vörös Ördögök felnőtt csapatában játszon."

 

Pellistri 2020 októberében érkezett Manchesterbe és a felkészülési szezon során is lenyűgöző teljesítményt nyújtott, amit a Derby Country elleni góljával koronázott meg egy felkészülési találkozón.

 

A fiatal támadó abban reménykedik, hogy Edinson Cavani mellett lehet a pályán majd az uruguayi válogatott Paraguay elleni mérkőzésén csütörtökön, majd Venezuela ellen, február elején.

 

Válogatottjuk jelen pillanatban a 7. helyen áll a selejtezőtáblán, új edzőjük pedig Diego Alonso lesz, miután Oscar Tabarez távozott posztjáról.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!