West Bromwich Albion U18 - Manchester United U18 2-0

Az U18-as Premier League-kupa utolsó csoportmeccsét elveszítették a Manchester United fiataljai 2-0 arányban a West Brom csapatával szemben, de így is a csoport első helyéről várhatják a negyeddöntők sorsolását.


Miután a United U18 korábban legyőzte 4-2-re a Wolves és 8-2-re a Birmingham City fiataljait, lazább felállásban küldte fel a pályára fiait Binnion. Az első félidő kemény küzdelmet hozott, a második játékrészben azonban a Rigók eldöntötték a találkozó sorsát, ami már nem változtatott a Vörös Ördögök számára a csoport állásán. 

 

A United kezdett jobban, a West Brom tizenhatosánál alakult ki egy kisebb zavar, amit Norkett próbált kihasználni, egyik lábával felemelte a labdát, majd kapura fordult, de elvétette a célt. 

 

Második félidő, ismét United helyzet. Mather kapott volna használható labdát a jobb szélről, de egy védő kifejelte előle, pont Norkett felé, aki előtt így hatalmas helyzet adódott, de méterekkel fölé lőtte a labdát. 

 

Vörös Ördögöknek járt szabadrúgás, a beadást azonban Jackson fölé fejelte. 

 

Szabadrúgás a másik oldalon is. A beadás még kipattant Hurlock elé, aki nagyon rosszul találta el a labdát, így lett az jó Olivernek, aki a kapus mellett elpöckölte. 1-0

 

Próbált válaszolni a United. A csereként beálló Garnacho vezette fel a labdát, kényszerítőzött Matherrel, majd távolról elvállalta, azonban elgurult a kapu mellett. 

 

Ami a Unitednek nem jön össze, az sikerült a West Brom csapatának. A 83. percben Cleary kapott középpályáról hatalmas indítást, levette, pátyolgatta még kicsit, majd kilőtte a bal alsó sarkot. 2-0

 

Az eredmény már nem változott a második bekapott gólt követően, de a United fiataljai így is csoportelsőként várhatják az U18 Premier League-kupa negyeddöntő sorsolásait. Második helyezett a Birmingham City lett azonos pontszámmal mint az első helyzett United, harmadik a Wolves és West Bromwich Albion lett az utolsó. 

 

Összefoglaló:

United: Wooster; Murray, Aljofree, Fredricson, Lawrence (Forson 60); Gore, Mather, Ennis (Garnacho 63), Mainoo, Curly (Jackson 46); Norkett

Nem használt cserék: Hanbury

Gólszerzők: Oliver 66', Cleary 83'

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!