Rangnick a legjobbakat kívánja Donny-nak

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick támogatja Donny van de Beeket, hogy megmutassa mire képes miután a januári átigazolási időszakban a holland játékos az Evertonhoz került kölcsönbe a szezon végéig.


A 24 éves középpályás a hét elején került a liverpooli csapathoz és a szezon végéig fog náluk játszani. A fiatal játékos legutóbb az Aston Villa ellen 1-0-ra megnyert FA-kupa mérkőzésen lépett pályára, Rangnick pedig úgy véli, hogy ez a lépés a holland javára fog válni és több lehetősége lesz, hogy megmutassa magát a Premier League-ben.

 

"Ilyen a verseny. Nem kapott elég játékidőt, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne elég jó ahhoz, hogy a Premier League-ben, vagy a Manchester Unitedben játsszon. Biztos vagyok benne, hogy az Evertonnál megkapja a megfelelő mennyiségű játékidőt és megmutatja, hogy milyen minőséget is képvisel."

 

"Az elmúlt 9-10 hétben volt szerencsém jobban megismerni őt. Fantasztikus ember. Nagyszerű csapatjátékos és a legjobbakat kívánom neki."

 

 

Miközben a holland ideiglenesen távozott, Jesse Lingard, aki szintén nem kapott túl sok lehetőséget az Old Traffordon maradt a klubnál, Rangnick pedig. úgy véli, hogy a 29 éves játékos, aki a United Akadémiáján nevelkedett a szezon hátralévő részében fontos szerephez fog jutni.

 

"Úgy vélem, hogy Jesse a jelenlegi formációnkban két poszton is szerepelhet. Játszhat a két 8-as közül az egyik helyén, ahol most Bruno és Scott játszik általában, de akár a két szél közül is bármelyiken. Személy szerint ebben a két pozícióban látom őt a legjobbnak."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!