Ajose ügyében döntés születhet néhány héten belül

Nicky Ajose kérõi a következõ hetekben megtudják, ki nyeri a Manchester United sokra taksált játékosának kegyeiért folyó harcot.


A Skysports.com már a szezon végeztével felfedte, hogy számos Championship-klub érdeklõdik élénken Ajose iránt, és ez azóta csak megtöbbszörözõdött.

 

Az angol utánpótlás válogatott játékosnak briliáns szezonja volt kölcsönben a Burynél, ahol 13 gólt szerzett, amellyel nagyban hozzájárult a csapat feljutásához a League Oneba, vagyis a harmadosztályba.

 

Éppen ezért most legalább féltucat klub hajt a kegyeiért, köztük a Millwall, a Barnsley, a Doncaster vagy az frissen a másodosztályba feljutott Peterborough.

 

Egykori menedzsere a Burynál - Alan Knill - szintén szívesen látná a nigériai gyökerekkel rendelkezõ támadót új együttesénél, a Scunthorpenál, míg a Bury vezetõi abban reménykednek, hogy a következõ szezonra is visszatér majd a Gigg Lane-re.

 

Ajose ügynöke, Peter Morrison a James Grant Sportstól visszautasította, hogy megnevezzen akár egyetlen klubot is Ajoseval kapcsolatban, azonban azt elismerte, hogy ügyfele iránt egyre növekszik a kereslet.

 

 

"Rengetegen érdeklõdnek felõle" - kezdte a skysports.com-nak.

 

"Nicky számára biztos, hogy nem fognak szûkölködni a lehetõségek - ami nem is meglepetést, azt követõen, hogy milyen szezont futott."

 

"Mind Nicky, mind pedig a Manchester United teljes mértékig tisztában van mindennel, ami éppen zajlik."

 

"Mindkét fél le fog ülni a következõ hetekben, és tisztázzák, mi lenne a legjobb Nickynek és azt követõen hozzák meg a döntést." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!