Cavani versenyt fut az idővel

Edinson Cavani mindent megtesz azért, hogy kedd este a Brighton elleni Old Traffordon megrendezésre kerülő bajnokira bevethető állapotban legyen.


Az uruguayi csatár néhány órával a szombati, Southamton elleni találkozót megelőzően került ki a meccsnapi keretből, hogy ágyéksérüléséből mielőbb felépülhessen, így Ralf Rangnick nem számíthatott rá a végül 1-1-re végződé mérkőzés során.

 

Edinson a Burnley elleni összecsapáson a kezdőben kapott helyet, a 68. percben pedig Cristiano Ronaldo váltotta, a pénteki edzésen viszont ágyéksérülést szenvedett. A Soton elleni találkozót követően Rangnick még úgy nyilatkozott, hogy nem tudja, hogy a Brighton elleni bajnokira bevethető lesz-e a 34 éves támadó.

 

"Hogy őszinte legyek, nem tudom. Azt hittem, illetve azt mondták az  edzést követően, hogy a Szentek ellen rendben lesz, ám végül szombat reggelre úgy alakult az orvossal és az Edivel való egyeztetést követően, hogy még fájdalmai voltak és nem tudta vállalni a játékot."

 

 

Cavani kiesése azt is jelentette, hogy Ronaldo visszatért a kezdőbe miután a Turf Mooron kezdésként a kispadon foglalt helyet. A portugál klasszis idén még nem szerzett gólt, legalább is érvényeset nem.

 

"Ő nagyon szeretett volna gólt szerezni és én is, valamint az egész csapat szerette volna" - mondta Ralf. "Jó lehetőségei voltak a Soton ellen, de a kapus is hárítani tudott. De nem csak Cristiano, hanem az egész csapat elegendő helyzetet  dolgozott ki, jobban aggasztana, ha meccsenként csak 2-3 lehetőséget tudnánk kidolgozni."

 

"Több gólt vártam és, ha 1-0-s, vagy 2-0-s vezetésnél nem tudjuk elkerülni a kapott gólt, akkor szükséges, hogy mégtöbbet lőjünk. Jelenleg ezt tartom az egyik legkritikusabb pontnak, hogy nem vagyunk elég hatékonyak, ha összevetjük az általunk kialakított helyzetek és a szerzett gólok számát."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brighton & Hove Albion

Premier League 18. forduló elhalasztott mérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!