Bruno több gólt szeretne rögzített szituációkból

Bruno Fernandes úgy véli, hogy a Manchester United képes lesz több gólt szerezni a rögzített szituációkat követően, miután hétvégén Harry Maguire fejesgóljának köszönhetően megtört a jég a Leeds elleni találkozón.


Sok kritika érte a Vörös Ördögöket, hogy nem képesek szögletből gólt szerezni a Premier League idei szezonjában, Bruno pedig elismerte, hogy balszerencsések voltak ebben a tekintetben, de az edzéseken végzett kemény munkának köszönhetően csak idő kérdése volt, hogy ezt a rossz szériát átadják a múltnak.

 

A portugál válogatott játékos abban reménykedik, hogy a következő hetek során képesek lesznek kiaknázni a rögzített szituációkban rejlő lehetőségeket, kezdve a szerda esti, Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjével.

 

"Remélem mostantól több gólt tudunk szerezni a rögzített szituációkból" - mondta a jó formában lévő középpályásunk Mark Sulivannek, mielőtt Spanyolországba repült volna. "Mindenki sokat dolgozott ezen."

 

 

"Amikor nem sikerült az általunk elvégzett munkáért megkapni a jutalmunkat, akkor szomorúak vagyunk, de hétvégén sikerült így gólt szereznünk és továbbra is nagy hangsúlyt fogunk fektetni a szögletek és a szabadrúgások elvégzésére, hogy gólok szülessenek belőlük."

 

"Néha előfordul, hogy nem jó a beadás, vagy nem sikerül megfelelően célozni fejjel. Volt, hogy nem volt szerencsénk sem a kipattanó labdákkal, valamint a les állásokkal. Ennyi. Most itt az ideje, hogy a játék egészére koncentráljunk és ki kell használnunk a lehetőségeinket a gólszerzésre. Ugyan olyan erőfeszítésekre van szükség a meccseken, mint az edzéseken is. Az elmúlt időszakban nagyon keményen dolgoztunk, hogy ezt a negatív szériát elfelejthessük."

 

Bruno rendkívül kreatívnak bizonyult a Bajnokok Ligája csoportmérkőzésein és 6 gólpasszával a legtöbb asszisztot jegyzi a csoportkörök során. A Premier League-ben is hasonló mutatója van köszönhetően a Leeds elleni, 4-2-re megnyert bajnokin, Anthony Elanganak adott gólpasszának.

 

Fernandes az élvonalban 9 gólnál jár a 2021/22-es idényben, szerda este pedig szeretné ezek számát tovább gyarapítani, ezzel együtt pedig megszerezni az 50. gólját, mióta távozott a Sporting csapatától. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Atletico Madrid - Manchester United

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő, 1. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!