De Gea: A hazai szurkolók továbbjutáshoz segíthetnek

A Manchester United kapusa, David de Gea már most alig bírja kivárni, hogy elérkezzen az Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája visszavágó időpontja az Old Traffordon.


A Vörös Ördögök 1-1-es döntetlenre végeztek a spanyol alakulattal szemben a Wanda Metropolitano Stadiumban, amely értelmében még teljesen nyílt a párharc a március 15-i visszavágó előtt.

 

David örült, hogy pályán lehetett Madridban, amely az első alkalom volt, hogy egykori klubja ellen léphetett pályára 2011-es távozása óta, most pedig már nagyon várja a következő havi folytatást.

 

A szerdai lefújást követően a válogatott portás kiemelte a hazai közönségük várható fontosságát azon az estén.

 

"Hatalmas mérkőzésre van kilátás, már alig győzöm kivárni" - hangsúlyozta De Gea.

 

"Az mindig különleges este, amikor a Bajnokok Ligájában az Old Traffordon játszhatunk. Őrületes a hangulat, hihetetlen és remélhetőleg a szurkolók energiájával és az abból ránk átvetülő intenzitással egy jó mérkőzést játszhatunk majd."

 

"Viszont jobban kell játszanunk és meg kell nyernünk a meccset."

 

Bár David azt elismeri, hogy számtalan lehetőségük van a fejlődésre a madridi teljesítményük alapján, úgy érzi, hogy Anthony Elanga kései egyenlítése remek lehetőséget nyújt a manchesteriek számára a továbbjutás kivívására.

 

 

"Kulcsfontosságú gól volt, így az Old Traffordon nyílt sisakos küzdelem várható" - tette hozzá.

 

"Az biztos, hogy van hova fejlődnünk és jobban kell játszanunk az Atletico Madrid legyőzéséhez. Szóval össze kell tartanunk és tovább kell fejlődnünk."

 

Most a Vörös Ördögök figyelme ismételten a Premier League küzdelmeire és a bajnokság legjobb négy helyének elérésére irányul majd.

 

David eltökélt, hogy az európai kupaporond mellett a top 4-ért is harcban legyenek, ezáltal maximalizálva annak a lehetőségét, hogy a következő szezonban is az Atleticohoz hasonló csapatokkal mérhessék össze erejüket.

 

"Mi mind azért harcolunk, hogy olyan meccseken szerepelhessünk, mint a mai. Hogy ott legyünk európai legrangosabb kupasorozatában."

 

"Szóval most nagyon koncentráltnak kell lennünk. 100 százalékot akarunk nyújtani a következő Atletico Madrid elleni meccsünkön és biztosra akarunk menni, hogy ha jól teljesítünk, akkor le is fogjuk győzni őket."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!