Cavanit zavarják a sérülések

Edinson Cavani, a Manchester United támadója elárulta, hogy mennyire frusztráló volt számára az elmúlt időszak sérüléshulláma.


Az uruguayi támadó a február 8-i Burnley elleni 1-1-es döntetlen óta nem szerepelt a csapatban és a Turf Moor-i kirándulást követően 6 meccset volt kénytelen kihagyni. 

 

A 35 éves Cavani comb és ágyékproblémákkal küszködött, a klubmédiának pedig elárulta, hogy mennyire nehéz volt számára az, hogy csak nézhette a társait a pályán, de nem lehetett ott velük.

 

"Igen, elég szerencsétlen voltam most a sérülések terén és hosszabb időszakot kellett kihagynom. Nem szoktam hozzá, hogy ennyi időt töltsek a pálya szélén. Nagyon nehezen találtam ebben a helyzetben a helyem és nagyon kemény hetek voltak számomra."

 

"Szellemileg sem volt könnyű, mert, ha nem vagy hozzászokva az ilyesmihez, akkor nagyon nehéz elfogadni azt, ami történik és végignézni, ahogy a csapattársaid kifutnak a gyepre akár egy meccsen akár az edzésen, te pedig nem."

 

"Nehéz elviselni, hogy nem csatlakozhatsz hozzájuk, nagyon frusztráló ez az érzés. Szorongást okoz, miközben arra vágysz, hogy fitt legyél és mindent megteszel, hogy ez minél előbb bekövetkezzen."

 

 

Pénteki sajtótájékoztatóján Ralf Rangnick elmondta, hogy Cavani és Ronaldo is visszatérhettek az edzésekre és rendelkezésre állnak a Tottenham elleni találkozón, amit szombat késő délután rendeznek az Old Traffordon.

 

A klubmédia a hét elején beszélgetett Edinsonnal, aki akkor nagyon reménykedett abban, hogy ott  lehet a mérkőzésen és a szezon még hátralévő találkozóin is, kezdve az Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágójával.

 

"Jelenleg úgy gondolom, hogy a felépülés végére értem. Bízom benne, hogy készen fogok állni már a Tottenham elleni meccsre is és szeretnék a továbbiakban egészséges maradni és részt venni a meccseken."

 

Cavani mindkét Spurs elleni meccsén betalált, beleértve a legutóbbi 0-3-as idegenbeli sikert is Londonban és az azt megelőző fővárosi találkozón is eredményes volt, amit a Vörös Ördögök 1-0-s hátrányból fordítva 3-1-re megnyertek.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham

Premier League, 29. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!