De Gea csalódott a kiesés miatt

David de Gea, a Manchester United kapusa szerint nehéz szavakkal leírni azt a csalódottságot, amit a Bajnokok Ligájából való kiesés miatt érez.


A Vörös Ördögök 1-0-ra kikaptak hazai pályán a spanyol ellenféltől, az idegenbeli döntetlen miatt pedig 2-1-es összesítéssel az Atletico jutott a legjobb 8 közé. De Gea nagyon frusztrált volt a korábbi csapata elleni találkozót követően, melyen az utolsó pillanatokban még ő is felment fejelni, hogy megszerezzék az egyenlítést.

 

David az MUTV-nek és a BT Sportnak a találkozó lefújását követően azt mondta: "Igazán csalódottak vagyunk az eredmény miatt."

 

"Nehéz szavakkal leírni, hogy mit érzünk most, de nem tettünk eleget ahhoz egyik találkozón sem, hogy megnyerjük a párharcot. Hogy őszinte legyen, nem voltunk jók és így most ez egy nagyon kiábrándító nap számunkra."

 

Hozzátette: "Mindig rossz érzés, amikor kiesel a Bajnokok Ligájából, főleg, hogy Madridban döntetlent értünk el az lett volna a dolgunk, hogy ezt a meccset megnyerjük. De nem nyertük meg és kiestünk. Újabb rossz évet hagyunk magunk mögött és ez nehéz, nagyon-nagyon nehéz számunkra."

 

Miután Diego Simeone csapata Renan Lodi fejesének köszönhetően megszerezte a vezetést az első félidőben, foggal-körömmel védekeztek és sikerült nekik megőrizni a lefújásig az 1 gólos előnyt. 

 

 

"Amint megszerezték a vezetést az összes játékost behúzták Oblak elé. Mind a 10 mezőnyjátékos védekezett. Ebben nagyon jók és nagyon nehéz ellenük gólt szerezni, de megpróbáltuk. Egészen az utolsó pillanatig próbáltunk betalálni, sajnos nem sikerült."

 

"Rengeteg tapasztalattal rendelkeznek és nagyon jól tudják, hogy az ilyen szoros mérkőzéseket hogyan tudják megnyerni. Megszerezték az előnyt, majd beálltak a kapujuk elé és nagyon nehéz volt feltörni őket. Nem is tudtunk igazán sok helyzetet kidolgozni. Sajnos kiestünk az egyik legfontosabb versenyből, ezért nagyon szomorúak vagyunk."

 

Az Atletico találatát megelőzően úgy tűnt, hogy Anthony Elangaval szemben elkövettek egy szabálytalanságot, ám a játékvezető nem fújt a sípjába. A spanyol hálóőr ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta: "Nem akarok semmit sem mondani a játékvezetőről. Mindenki láthatta a munkáját, aki nézte a találkozót."

 

"Sajnos ami történt, az megtörtént. Ilyen a futball és már nem tudunk változtatni az eredményen. Amit nyújtottunk az kevés volt az Atletico legyőzéséhez."

 

Szóba került a beszélgetés során az is, hogy a United mostmár biztos, hogy trófea nélkül fejezi be ezt a szezont is.

 

"Túl sok év telt el trófea szerzés nélkül. Minden évben szeretnénk jó dolgokat elérni, trófeákért küzdeni, a Bajnokok Ligájában szerepelni ezért sokkal többre van szükség mindenkitől, mert ez a klub túl nagy ahhoz, hogy ott legyen, ahol most van. Természetesen a legjobbat akarjuk ennek a klubnak. Jómagam sok-sok éve vagyok itt  és szeretem ezt a klubot. Ez megint egy nehéz  szezon. Hiszem, hogy ez a klub újra a csúcson lesz és nagy dolgokért fogunk küzdeni, de most nem látom, hogy mikor."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!