Elanga megkapta első meghívóját a svéd válogatottba

A Manchester United fiatal játékosa, Anthony Elanga előszőr került be a svéd válogatottba.


A 19 éves játékos került a legközelebb a gólszerzéshez az Atletico Madrid elleni, végül 1-0-s vereséggel véget érő Bajnokok Ligája találkozón, a Wanda Metropolitano Stadionban pedig az ő találatával sikerült döntetlenre menteni az első forduló eredményét. A kemény munka pedig most úgy tűnik, hogy megtérült, amihez nagyban hozzájárult az is, hogy a svédek U21-es válogatottjában is sorozatosan megbízhatóan és jól teljesített.

 

A svédek szövetségi kapitánya, Janne Andersson szerdai sajtótájékoztatóján meg is erősítette a hírt, miszerint Elanga ott lesz a világbajnoki rájátszásra készülő válogatott keretben.

 

A skandináv nemzeti tizenegy csütörtökön Csehország ellen lép majd pályára, a győztes pedig március 29-én fog megmérkőzni a lengyelekkel a világbajnoki részvételért.

 

 

Victor Lindelöf, mint a válogatott csapatkapitánya szintén ott van a keretben, ahogy a United korábbi támadója, Zlatan Ibrahimovic is. 

 

Szintén csütörtökön lép majd pályára a Dylan Lewittet is soraiban tudó Wales Ausztria ellen, a Vörös Ördögök portugáljaira (Fernandes, Ronaldo, Dalot) Törökország vár.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!