Leeds U23 - Manchester United U23 3-0

A Manchester United utánpótlás csapata az Elland Roadon kapott ki 3-0-ra a Leeds U23-tól, aminek köszönhetően lecsúsztak az 5. helyre.


Mint minden hasonló találkozó, ez sem maradt indulatok nélkül, de sajnos a Vörös Ördögök pár sárgalapon kívül mást nem nagyon tudtak felmutatni a meccset követően, hiába dajkálták többet a labdát, a kapura a Pávák voltak veszélyesebbek, akik már a 12. percben megszerezték a vezetést, de a 61. percig kiélezett maradt a küzdelem, akkor ugyanis megszerezte a hazai csapat a második góljukat Dean révén, Gray pedig a 71. percben vette el a United egyenlítésről szőtt álmait egy buta kapushibát követően.

 

Hazai oldalon Summerville csapott le a tizenhatos előterében kínálkozó lehetőségre, betört a kapu elé, passzolt oldalra, majd bemutatott egy szép tigrisbukfencet, jelezve, hogy őt bizony felrúgták, azonban ment tovább a játék, a labda maradt a Leedsnél, Greenwood lövését még blokkolták a United védői, de McKinstry lövése már utat talált a kapu jobb oldalába. 1-0

 

Ismét Leeds támadás, Summerville felé az indítás, a labda mindenki feje felett elszáll, így lett jó a hazai támadónak, aki megpróbálta átemelni a labdát a United hálóőre felett, ám a labda elkerülte a kaput. Esni szebben tud. 

 

Támad a United, a tizenhatos előteréből próbálkozott lövéssel Svidersky, ám a labdát eltörte, így lett jó azonban Bughail-Mellornak, akire kitámadt a kapus, így is volt lehetősége, de nem tudta beemelni felette a labdát. Maradt az 1-0.

 

Fernandez vezeti fel a labdát a jobb oldalon, majd passzol Garnachohoz, aki egyből megpróbálja megjátszani Iqbalt, az ő lábáról tovább csorog a labda, így jut el Shoretire-hez, akinek a lövését viszont blokkolni tudta a hazai védelem. A labda azonban visszakerült a Vörös Ördögökhöz, Shoretire adta át a tizenhatos előterébe Sviderskynek lövésre, de messze fölé szállt a próbálkozás. 

 

A második félidő elején is United próbálkozás, Iqbal tör be a tizenhatos előterébe és tanári passzal ugratja ki Shoretire-t, egy az egyben törhetett a kapusra, de az nagyszerű védést mutatott be, persze tegyük hozzá gyorsan, a támadó szinte a kezébe lőtte a labdát. 

 

Vendég labdatartás, Iqbal pördül-fordul saját tizenhatosa előtt, gyanús is volt ez a hazaiaknak, így odamentek megnézni jól érzi-e magát, ha már így alakult, elvették tőle a labdát, továbbították Dean felé, miután Greenwood lábát elkaszálták, azonban nem kellett büntetőn gondolkodni, ugyanis a hazaiak kilencese nem hibázott, kilőtte a bal alsó sarkot. 2-0

 

 

71. perc, Mastny kapus szaladt ki egy előreívelt labdáért a bal szélre feleslegesen, a hazaiak csatára megtámadta, a hálóőr azonban Ronaldinho cselein nőtt fel, ezért bemutatott egy testcselt és középre ívelte a labdát, ahol Gray megköszönte a passzt, tolt egyet a labdán és messziről kilőtte az üres kaput. 3-0 

 

A United megpróbálkozott még a szépítéssel, Emeran cselezte be magát a tizenhatoson belülre a jobb szélen, középre passzolt, ahol Shoretire fordult rá a kapura, de lövését ismét blokkolták, az ismétlés Fernandez részéről szintén hazai lábat talált, így ez a helyzet is kimaradt. 

 

A Vörös Ördögök fiataljainak ezen az estén semmi sem jött össze, 32 pontjukkal az 5. helyre csúsztak azonos pontszámmal az előttük lévő Crystal Palace-val. Az Everton U23 ellen lesz lehetőségük a javításra március 18.-án este 20:00-kor a Leight Sport Village-en. 

 

Összefoglaló:

United: Mastny; Wellens, Fish, Hardley, Fernandez; Svidersky (Savage 60), Iqbal (Emeran 60), Shoretire, Hannibal, Garnacho (Hansen 75), Mellor.

Nem használt cserék: Stanley, Vitek

Sárga lap: Fernandez, Hardley, Hannibal, Shoretire

Gólok: McKinstry 12, Dean 61, Gray 71


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!