Manchester United U23 - Everton U23 3-0

A Manchester United U23-as csapata az Everton elleni bajnokival feledtette legutóbbi, Leeds elleni vereségét.


Bár a United fiataljai jobban játszottak a vendégeknél, mégis csak a második félidőben sikerült behúzni a meccset, igaz akkor Savage góljának és Mellor duplájának köszönhetően három találattal.

 

Savage passzolt a tizenhatos előterében Iqbalnak, aki megtolta a labdát, majd messziről eresztett meg egy egészséges bombát, a kapus azonban jól élt együtt a játékkal és kiütötte a labdát oldalra.

 

Szabadrúgás, Emeran és Shoretire a labda mögött, végül előbbi vállalta a lövést, szépen kanyarította el a sorfal mellett, a kaput azonban nem sikerült eltalálni.

 

Everton támadás. Dobben vezette fel a játékszert, majd a mögötte megiramodó Cannonhoz passzolt, ő felvitte a kapu széléig a labdát, visszahúzta és megeresztett egy lövést, de a hálóőr a helyén volt, kapu fölé tolta a labdát.

 

Második félidő eleje, Emeran passzolt középre a tizenhatos előterébe, ahol Savage vette át a labdát, tolt egyet rajta és tanári módon kilőtte a bal alsó sarkot. Az Everton kapusa nem érhetett oda. 1-0

 

Labdaszerzést követően ismét támad a United. Hannibal passzolt Garnachonak ki a szélre, aki egyből visszalőtte középre, amit Mellor már tettrekészen várt és kilőtte a kapu közepét. Szép összjáték, mely végén már kettővel menntek a fiatalok. 2-0.

 

 

Nem állt meg a szekér, Hannibal vezette fel a támadást, passzolt Fernandez felé, aki ismét Garnachot látta meg a szélen, a szisztéma hasonló volt az előzőhöz, ismét be középre, de ott Shoretire belesarkazott, aminek köszönhetően így lett megfelelő a helyzet Mellor számára, aki ismét nem volt rest lőni. Ebbe már a kapus bele tudott kapni, de balszerencséjére befelé pattogott a labda. 3-0

 

Hazai támadás, Fernandez passzol Hannibal felé, aki kiugratta a bal szélen elfutó Garnachot, aki bár megérdemelte volna ugyan a gólt, de inkább arcon lőtte a kapust. Gólt lőni túl könnyű lett volna.

 

Ezzel a csapat megtartotta 4. helyét a tabellán, de csak 3 és 4 ponttal lemaradva az előttük lévő Arsenal és West Ham csapata előtt, az első helyezett Manchester City már nehezebb falat, 11 ponttal jár a városi rivális előtt. Április 4.-én lesz lehetősége a United U23-nak feljebb kapaszkodni, akkor a Leicester City vendégeként próbálhatja meg feljebb tornáznia magát a King Power Stadium-ban este 20:00-kor.

 

Összefoglaló:

United: Mastny; Wellens, Bennett, Hardley, Fernandez; Iqbal (Svidersky 72), Savage (Hansen 72); Shoretire, Hannibal, Emeran (Garnacho 61); Bughail-Mellor

Nem használt cserék: Fredricson, Vitek

Gólok: Savage 60, Mellor 71, 83

Sárga lap: Hannibal

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!