Jones mesélt érzelmes visszatéréséről

A Manchester United védőjét, Phil Jonest mintha kicserélték volna visszatérését követően, az angol védő pedig azt is elárulta, hogy rendkívül nagyra értékeli a klub szurkolóinak támogatását.


A szurkolók megindító ovációval éltették a Wolves ellen kiváló teljesítményt nyújtó Jonest az Old Traffordon, aki a Middlesbrough elleni FA-kupa találkozón is játéklehetőséghez jutott.

 

A 30 éves játékos számára hosszú út vezetett a visszatérésig, de most erősnek érzi magát és abban reménykedik, hogy a szezon végéig még lesz alkalma többször is pályára lépni. Nagy eredmény volt számára, hogy újra játszhatott, a klubmédiának adott exkluzív interjújában pedig elárulta, miért is volt annyira érzelmes a Wolverhampton elleni találkozó vége.

 

"Hihetetlen volt" - mondta. "Ez volt az egyik legjobb élményem, pedig nyertem bajnokságot is és rengeteg nagy meccsen léptem pályára korábban, de ez volt a legjobb érzés, amit a Unitednél megtapasztalhattam."

 

"Újra pályán lenni és azt a fogadtatást megkapni, amiben részem volt, hihetetlen volt érezni azt az energiát, amit a szurkolók adtak. Soha nem fogom tudni eléggé megköszönni nekik, amit kaptam tőlük. Fantasztikusak volt és a mai napig libabőrös leszek, ha erre gondolok."

 

"Nagyon sokáig nem léphettem pályára és annyira keményen dolgoztam, hogy visszatérhessek. Csak arra koncentráltam, hogy játszhassak. Nem számítottam arra, hogy a nevemet fogják skandálni. Hihetetlen érzés volt, hihetetlen."

 

 

"Megindító volt azért is, mert a kislányaim még soha nem láttak játszani. Amikor megszülettek túl fiatalok voltak még, hogy felfogják. Úgy értem, hogy tudták mit csinál apu, de igazán megérteni nem tudták még. Most láttak játszani és megértették."

 

"Láttam őket a tömegben, ott voltak mellettem az elmúlt két évben, átéltek velem mindent. Szóval ott a végén minden összejött és előtörtek belőlem az érzelmek. Az eredmény nem az lett, amit szerettünk volna, mégis, ha visszatekintek, karrierem egyik csúcsáról beszélhetek. Sokan nem gondolják, hogy egy ilyen visszatérés csúcspont lehet, de nekem számos más eredménynél többet jelentett."

 

Jones elismerte azt is, hogy önmagánál nincs nagyobb kritikusa és azt mondta, hogy szívesen becserélte volna a saját elismerését arra, hogy győzzenek. Az 1-0-s vereséggel záródó mérkőzésen a meccs legjobbja volt kiemelkedő egyéni teljesítményével, ami nem kis dolog, hiszen 2020 januárja óta ez volt az első találkozója.

 

"Én vagyok a legnagyobb kritikusom. Ha a világ legjobbja is lennék, akkor is mindig azon agyalnék, hogy mit tudtam volna még jobban csinálni, máshogy csinálni. Mindig a tökéletességet keresem. Ilyen vagyok a mindennapi életben is, amikor nem a focival foglakozom. Igen, jól játszottam azon a meccsen, de bár ne játszottam volna jól, inkább a 3 pont megszerzésének örültem volna."

 

Jones rendszeresen szerepel immár a meccsnapi keretekben és a Boro ellen belekóstolhatott ismét egy találkozó hangulatába és most többre vágyik.

 

"30 percet játszottam a Middlesbroug ellen miután Raphat lecserélték. Bármikor, amikor a pályára lépek szabadnak érzem magam és csak a játékra koncentrálok. Élvezem a pillanatokat a hosszú távollét után. Mindent magamért a családomért és a szurkolókért teszek. Mindenkinek így kellene, nem szabad félni a pályán, bele sem merek gondolni mi lett volna, ha félelemmel lépek ki a gyepre. Csak ki kell menni és focizni."

 

Jones már alig várja a következő lehetőséget, hogy a United mezében ismét pályára léphessen.

 

"A múlt héten töltöttem be a 30-at, de még mindig fiatalnak és frissnek érzem magam. Úgy érzem, hogy rengeteg mindent tudok még adni és folytatni fogom, ameddig jól érzem magam. Szeretnék annyit játszani, amennyit csak lehet, szeretnék részese lenni a dolgoknak. Tudom, hogy sokan azt gondolják, hogy régóta nem játszott és nem áll készen, de igenis készen állok. Tudom, hogy képes vagyok játszani."

 

"Úgy gondolom, vagy remélem, hogy ezt bizonyítani tudtam a Wolves ellen és nem akarom, hogy ez egyszeri eset legyen. Többet akarok és a lehető legjobb formában fogom tartani magam. Így, ha eljön az ideje és lehetőséget kapok a szezon vége felé közeledve, akkor megmutatom az embereknek, hogy miért is vagyok itt."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!