Ten Hag nem zárta ki egy "nagyszerű klubhoz" való igazolását

Erik ten Hag nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a Manchester Unitedhez szerződjön és hozzátette, reméli az Ajaxnál megértik majd, ha úgy dönt, hogy megteszi a "következő lépést" karrierében.


Ten Hag és a United hivatalos egyeztetéseket folytattak, amelyeket "nagyon pozitívnak" írtak le az ügyet közelebbről ismerők abból a szempontból, hogy a holland szakember a klub következő menedzsere lehessen.

 

Az állásinterjút követően a Vörös Ördögök informálisan elkezdtek információkat gyűjteni Ten Hag kapcsán, köztük arról is, hogy milyen kompenzációs összeget kellene kifizetniük jelenlegi klubjának, ha kineveznék.

 

Az 52 éves edző egy friss interjúban kijelentette, jelenleg csak az Ajax irányítására koncentrál, amely vezeti az Eredivisie-t és döntőt játszik majd a hónap végén a PSV-vel a holland kupában, de a német Sport1-nek elismerte, "a dolgok megváltozhatnak egyik napról a másikra".

 

"Jelenleg minden figyelmem az Ajaxra irányul, de a futballban soha nem lehet tudni mi történik" - kezdte Ten Hag.

 

"Semmit se szeretnék kizárni. Jelenleg azért vagyok alkalmazásban az Ajaxnál, hogy itt teljesítsek. Az Eindhoven elleni kupadöntővel együtt nyolc finálét játszunk még a szezonban, nekem pedig minden energiámra szükségem lesz ezek alkalmával. Minden más csak megzavarna."

 

"Tudom, hogy a futballban minden képes megváltozni egyik napról a másikra. Ha egy bizonyos ponton úgy kell döntenem, hogy meg kell tennem a következő lépést, akkor remélem az itteni emberek meg fogják érteni."

 

 

Amikor arra kérték, hogy erősítse vagy cáfolja meg a Uniteddel való tárgyalását, Ten Hag hozzátette:

"Ebben a szakmában mindenki ismeri egymást. Mindig vannak tárgyalások más klubok képviselőivel, ez természetes."

 

"A Manchester United egy nagyszerű klub, kiváló szurkolókkal, de csak ismételni tudom önmagam: minden figyelmem az Ajaxra irányul. Mi már a következő szezont tervezzük. Eddig minden szezon után leültem az Ajax vezetőségével. Ezúttal is így lesz."

 

"Annyit tudok elmondani, hogy az Ajax és Erik ten Hag nagyon boldogok egymással jelenleg."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!