Mata beszélt a jövőjéről

A Manchester United középpályása, Juan Mata azt mondja, hogy továbbra is 100%-ban elkötelezett a futball mellett.


A spanyol játékos a hónap végén tölti be 34. életévét és jövője kérdéses az Old Traffordon, mivel tavaly nyáron kötött szerződése idén júniusban lejár. Mata a múlt hónap során beszélt a klubmédiával, ahol felmerült az a kérdés is, hogy mit fog tenni, ha játékos pályafutásának egyszer vége lesz.

 

Juan elárulta, hogy továbbra is foglalkozik a 2017-ben alapított Common Goal jótékonysági szervezettel, de közben maximálisan a pályán történő dolgokra összpontosít.

 

"Természetesen továbbra is részt veszek a Common Goal munkájában, mert ez túlmutat a futballon" - mondta a 8-as számú játékos. "Ez egy olyan dolog, ami sokkal tovább fog tartani és velem marad miután abbahagyom a focit, a gondolataim azonban most még 100%-ban a játékra összpontosulnak."

 

 

Mata elismerte, hogy a 2021/22-es szezon során kevesebbszer jutott játéklehetőséghez, amit az is igazol, hogy az Atletico Madrid elleni pályára lépése csereként csupán az 5. szereplése volt az idény során. Ennek ellenére a Chelsea és a Valencia egykori játékosa továbbra is élvezi a munkát Carringtonban és úgy érzi, hogy tud még jó dolgokat nyújtani a klub számára.

 

"Nem játszom annyit ebben a szezonban, amennyit szeretnék és nagyon hiányzik a játék" - folytatta Mata. "Élvezem az edzéseket a csapattársaimmal és nagyon szeretném megmutatni, hogy még mindig képes vagyok nagyszerű dolgokra és tudom azt adni a csapatnak, amire szüksége van."

 

"Hiányzik a játék, mert még mindig van bennem szenvedély és nagy akarat, hogy élvezhessem továbbra is a futballt. Számomra valóra vált álom, hogy profi játékos lehetek, ezért szeretnék minél többet játszani, amennyit csak tudok és közben jól érezni magam. Őszintén szólva mentálisan és fizikálisan is készen állok bármikor a játékra és remélhetőleg hamarosan újra pályára léphetek."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!