Middlesbrough U18 - Manchester United U18 1-1

A Blacburn elleni 4-1-es zakót követően egy 1-1-es döntetlent ért el a United U18-as csapata a Middlesbrough otthonában.


Már az első félidőben beállították a felek az 1-1-es állást Matthews és Hugill góljaival, ez az eredmény pedig a második félidőben már nem változott. Matthews szerezte meg a vezetést a 17. percben, amire a Vörös Ördögök támadója a 23. percben tudott válaszolni. 

 

A United kezdte agresszívabban a mérkőzést, a hazai tizenhatos előterében járt a labda, mikor Forson csapott le rá, egy cselt követően erőből küldte kapura, a Middlesbrough hálóőre rajta volt ugyan, de a felsőlécről kipattant a játéktéren kívülre. Szép lövés volt, gólt azonban nem ért. 

 

Válaszolt a kihívásra a Boro. Bridge kap tökéletes labdát a tizenhatos előtt, aki továbbpörgette Matthews felé, aki tolt rajta egyet majd ellőtte a labdát, ami elcsorgott Vitek kapus mellett egyenesen a kapuba. 1-0

 

Bal szélről érkezik a beadás Hugill irányába, aki gyönyörű mozdulattal pörgette tovább a meginduló Ennis felé, ő azonban nem vállalta el, visszapasszolt az ekkor már kapu torkához érő Hugillnek, akinek így már nem volt nehéz dolga. 1-1

 

 

Második félidő, támad a United. Mainoo kapta a labdát Gore-tól, aki kipasszolt a szélre Mather felé, ő nem totojázott, laposan egyből középre tette, ahol Forson vette át a játékszert, majd az első félidei lövésétől megbátorodva ismét próbálkozott, azonban, ha csak kicsivel is a kapu jobb sarka mellett zúgott el a labda. 

 

Mather kapott labdát a hazaiak térfelén, rávezette a védőkre, azonban próbálkozása lepattant róluk, így lett jó Oyedele számára, lövése azonban a kapus kezei között kötött ki. 

 

Ezután már nem történt lényegesebb mozzanat, pontosztozkodásra kényszerültek a csapatok, így a Vörös Ördögök maradtak az 5. helyen.

 

Összefoglalás:

United: Vitek; Jurado (Kambwala 70), Benett, Fredricson, Murray; Gore, Mainoo; Forson, Hansen-Aaroen (Oyedele 46), Ennis (Mather 62); Hugill

Nem használt cserék: Hanbury

Gólok: Matthews 17 ill.: Hugill 23

Sárga lapok: Forson 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!