Manchester United U18 - Sunderland U18 1-1

Rövid időn belül két találkozót játszottak az U18-as srácok, akik az előző mérkőzésen a Middlesbrough-val remizett idegen környezetben a csapat, most pedig hazai pályán volt kénytelen osztozkodni ellenfelével.


Igen csak korán, már a 4. percben előnyhöz jutottak a Vörös Ördögök Ennis révén és a második félidő 50. percéig tudták is tartani az előnyt, ám akkor Watson egyenlíteni tudott, a meccs hátralévő részében pedig már nem változott az eredmény. 

 

Hátul passzolgat a United csapata, Mather azonban nagyszerű lehetőséget vett észre és egy egész pályás indítással ugratta ki Ennist, aki befelé húzott a védők elé és kipókhálózta a tizenhatos előteréből a jobb felső sarkot. Nagyszerű találat, a kapus nem érhetett oda. 1-0

 

Ismét támadnak a Vörös Ördögök, a vendég csapat tizenhatosánál passzolgatnak, Mather újra az előkészítő szerepében, Forson húzta meg befelé, azonban lövése centikkel kerüli el a bal alsó sarkot. 

 

Ellentámadás vendégoldalról, Horne tartotta szépen a labdát, majd a tizenhatos előtt meghúzta befelé, Dowlingnak passzolt, aki nem is dédelgette a labdát, rászúrta a kapura, Hanbury azonban könnyen fölétolta a középre érkező labdát. 

 

Második félidő, jön a Sunderland. Rossz felszabadítás után érkezik a labda Cane-hez, aki passzol előre Watson felé, ő meghúzza a kapu irányába és nemes egyszerűséggel egy védővel a nyakán kilövi a jobb alsót. Szép támadás után 1-1.

 

Támad a United, Mather ad nagyszerű labdát Oyedele irányába, aki viszont a tizenhatoson belül a kapu fölé kanyarít. 

 

A meccs további részében sok izgalom nem történt, a felek megosztoztak a pontokon. A csapat helyzete a tabellán így nem változott, maradtak az 5. helyen, legközelebb a Stoke City U18 vendégeként próbálhatnak javítani április 9-én 12:00-kor. 

 

Összefoglaló: 

United: Hanbury; Pye, Aljofree, Kambwala (Hugill 46), Jurado; Gore, Oyedele; Ennis (Mainoo 59), Mather, Forson; Norkett

Nem használt cserék: Murray, Vitek

Gólok: Ennis 4, Watson 50

Sárka lap: United részről nem volt


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!