Manchester United U23 - Chelsea U23 1-0

A Manchester United fiataljai felléptek a tabella negyedik helyére, miután 1-0 arányban legyőzték a londoni kékek U23-as csapatát.


Izgalmas rangadót szerveztek a Premier League 2 bajnokságának aktuális fordulójában, ahol a Chelsea U23 látogatott a Sport Leigh Village-re. A mérkőzést uralta a Vörös Ördögök fiatal gárdája, így már a 36. percben eredményes volt a hazai csapat Garnacho jóvoltából, több gól azonban nem esett, függetlenül a jó játéktól. 

 

Támad a United, Fish adta középre a labdát, amit a védők kifejeltek, ám épp Bughail-Mellor elé, aki egyből elvállalta a lövést. Szép löket volt, azonban a kapus irányába célzott, a Chelsea hálóőre kiboxolta a labdát végül a veszélyzónából. 

 

Chelsea támadás a másik oldalon, Rankine kapta a labdát a jobb szélen, rávezette Iqbalra és Fish-re, végül befelé cselezett és rászúrta a labdát a bal sarok felé, Mastny-nak kellett résen lennie, végül Wellens szabadított fel. 

 

Eladott labda a Kékeknél, hátul passzolgatott a védelem, mikor Humphreys rúgott bele a gyepbe hazaadás helyett, a labdára Bughail-Mellor csapott le, középre gurított Garnacho felé, akinek csak be kellett pöccintenie a játékszert a félig üres kapuba. 1-0

 

Második félidő, United szabadrúgás. Garnacho és Emeran a labda mögött, utóbbi vállalta el a lövést és, bár szépen kivitelezett volt, a felsőlécről kifelé pattant a labda. 

 

Kontrával jön a United, Garnacho kap nagyszerű indítást, aki középre teszi Emeran felé, ő tovább Iqbal-nak, aki rá is kanyarítja a kapura, a hálóőr azonban ki tudta tolni a jól érkező lövést oldalra. 

 

Szöglettel jöhettek a Vörös Ördögök, Garnacho tekerte be a tizenhatoson belülre, ahol Emeran tette bele a lábát, a labda azonban a kapus jóvoltából fölé szállt. Szép betanult figura volt. Újabb szöglettel jöhetett, sajnos eredmény nélkül. 

 

A másik oldalon szöglethez jutnak a Kékek, szépen érkezik a labda a kapu előterébe, Brooking fejét találták meg vele, a labda azonban kapu fölé vágódott, Mastny nyújtózkodott is érte, de végül nem kellett beleérni. 

 

A mérkőzés eredménye már nem változott, a United visszakapaszkodott a 4. helyre, mivel az Everton azonos pontszámmal a hétvégén vereséget szenvedett a Wolves U23-tól. Az előtte lévő Arsenalnak 1 pont az előnye velük szemben, míg a második helyezett West Ham U23-nak 4 pont. 

 

Legközelebb pont az Ágyúsok fiataljai ellen mutathatják meg a Vörös Ördögök mit tudnak április 22-én este 20:00-kor a Sport Leigh Village pályáján hazai környezetben, egy győzelem esetén pedig helyet cserélnek a tabellán. 

 

Összefoglaló: 

 

United: Mastny; Fish, Hardley, Svidersky; Fernandez, Iqbal, Shoretire, Wellens; Garnacho (Gore 90+2), Bughail-Mellor, Emeran (Stanley 85). 

Nem használt cserék: Meija, Oyedele, Vitek

Gólok: Garnacho 36

Sárga lapok: Shoretire, Fish


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!