Stoke City U18 - Manchester United U18 2-3

Két döntetlen mérkőzést követően indult el újra a United U18 a győzelem útján, miután idegen környezetben drámai fordítást mutatott be a Stoke City fiataljai ellen.


Jó ebédhez szólt a meccs a találkozón, ahol a hazaiak kezdtek jobban, két gólra is elhúztak Lowe és Okagbue jóvoltából, amire az első félidő végén még tudott válaszolni a Vörös Ördögök csapata egy Stoke által összehozott öngólt követően. A második félidő már azonban a Unitedé volt, Ennis és Oyedele kései találatával megnyerte a találkozót a csapat. 

 

Aljofree veszít labdát a szögletzászlónál, a Stoke játékosa lecsap a játékszerre, majd beadja középre, a próbálkozást azonban blokkolják még a védők, Lowe szedi össze a kipattanót, még kapura fordulni is volt ideje, lövése megpattan egy védőn és így csorgott a kapuba. 1-0

 

Mainoo passzol ki a bal szélre Norketthez, ő némi labdavezetést követően átgurít a túloldalra, ahol Ennis elől tisztázni tud a Stoke védelme.

 

Stoke City jön szöglettel, tökéletes a középre tett labda és hazai fejet is talál, Okagbue bólintésa után a labda szép komótosan bepattogott a bal sarokba. 2-0

 

Félidő vége, United beadás. A védők nem tudnak tisztázni, össze vissza pattog a labda, végül Lairdről kapun belülre kerül a játékszer. Megvan a szépítés, kellett is nagyon. 2-1

 

Még a félidő vége előtt a Vörös Ördögöknek lehetőségük lett volna egalizálni, a szögletet követően azonban Aljofree a kapusba lőtte a labdát. 

 

A második félidőben United szabadrúgásból szállt a labda a kapu jobb oldala felé, ahol már Hugill várta és középre is fejelte, ahol Ennis kaparta be közelről a kapuba. 2-2

 

Labdavesztés a Vörös Ördögök részéről, ráadásul a tizenhatos előtt, kapura is küldték a labdát, amit a hálóőr védeni tudott, utána a kipattanó is támadóhoz ért, aki fejjel próbálta betolni a kapuba a játékszert, amit Vitek szintén elért. Nagy védések voltak, megmentette Benettet az égéstől. 

 

Támad a United, McNeill adott gyönyörű passzt Hugillnak, aki kisodródott ugyan a labdával, de még kapura csavarta és a kapusnak kellett hárítania, mert bizony befért volna. 

 

Ismét vendégtámadás, Jurado passzol középre Mather irányába, aki felnézett, meglátta a befelé igyekvő Oyedelé-t és rá is varázsolta a fejére a labdát, ő pedig nem volt rest a kapuba bólintani azt. 2-3

 

Más már nem történt a mérkőzésen, a csapat a negyedik helyet foglalja el. Legközelebb a Wolves lesz az ellenfél az ifjak számára április 12-én 18:45-kor. 

 

Összefoglaló:

 

United: Vitek; Jurado, Bennett, Aljofree, Pye; Oyedele, Gore (Murray 32); Ennis (McNeill 64), Hugill, Mather; Norkett (Forson 64)

Nem használt cserék: Hanbury

Gólok: Lowe 10, Okagbue 16 ill.: Laird (öngól 35), Ennis 61, Oyedele (90+1)

Sárga Lapok: Gore


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!