Ferdinand szívesen látná Nasrit

A Manchester United védõje, Rio Ferdinand véleménye szerint Samir Nasri képes lenne felülmúlni honfitársa, Eric Cantona sikereit is az Old Traffordon.


Az utóbbi hetekben több olyan hír is napvilágot látott Samir Nasrival kapcsolatban, miszerint csapata, az Arsenal egyik legnagyobb riválisánál, a Manchester Unitednél is szívesen látnák, ahol Sir Alex Fergusonnak kreativitásra van szükségre a középpályán Paul Scholes visszavonulásával.

 

Mint ahogy köztudott, nyáron számos pletyka lát napvilágot a legkülönfélébb játékosokkal kapcsolatban, azonban az már nem figyelmen kívül hagyható tény, hogy maga Samir Nasri is elismerte, hogy nem zárható ki annak lehetõsége, hogy a Premier League bajnokához igazoljon, követve honfitársa, Eric Cantona útját.

 

 

"Samir Nasri egy kiváló játékos, aki remek technikával és nagyszerû tehetséggel van megáldva" - mondta Rio Ferdinand a 23 éves középpályásról.

 

"És a gólszerzéssel sincs problémája."

 

"A franciáknak történelmük van Angliában a jó játékosok kapcsán. Thierry Henry fantasztikus volt. Csakúgy, mint Cantona. És ne felejtsük el Marcel Desailly-t se."
 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!